Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

01 Червня, 2021 р., 15:40
Сьогодні, 01 червня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, у Долинській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для учнівської молоді, яка перебуває на обліку в районному секторі філії Державної установи «Центр пробації», відбувся груповий профінформаційний захід, що орієнтований на допомогу у визначенні професійного шляху.
28 Травня, 2021 р., 09:37
Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Фінляндією, Польщею та Естонією, для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні, реалізується спільна програма «EU4Skills: кращі навички для сучасної України».
24 Травня, 2021 р., 15:21
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у інспекторах різного спрямування.
07 Травня, 2021 р., 14:05
Медичні заклади області потребують 2 лікарів-акушерів-гінекологів та 2 акушерок (акушерів).
07 Травня, 2021 р., 14:03
Традиційний робочий день починається о 8-9 ранку і закінчується о 17-18.00. А що робити, якщо ранок зайнятий вихованням дитини, навчанням, роботою на півставки чи іншими важливими справами? У таких випадках пропонуємо розглянути варіанти офіційного працевлаштування на неповний робочий час.
28 Квітня, 2021 р., 16:50
Кількість вакансій, заявлених роботодавцями до служби зайнятості області, станом на 28 квітня 2021 року становить 1485 одиницю.
28 Квітня, 2021 р., 16:48
З метою надання інформації населенню, та військово-професійної орієнтації молоді, створенню позитивного іміджу Збройних Сил та популяризації військової служби, надаємо інформацію щодо умов вступу про набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.
23 Квітня, 2021 р., 09:30
Овочівництво – галузь сільського господарства, що спеціалізується на виробництві овочевої і баштанної продукції. Усе більшого значення набуває вирощування овочевих культур на присадибних ділянках, у колективних та фермерських господарствах. 
23 Квітня, 2021 р., 09:29
«Школа Фермерства 2.0» – комплексний короткостроковий навчальний онлайн-курс з основ сільського господарства, що об’єднує різні напрями сільського господарства: вирощування овочів, фруктів, ягід, птиці, великої рогатої худоби, бджільництво, квітникарство, а також економічні питання, питання новітніх технологій кожної галузі тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь