Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

28 Вересня, 2021 р., 15:51
Днями, у Долинській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на замовлення фізичної особи-підприємця Перанського Віктора Антолійовича відбувся міні-ярмарок вакансій.
28 Вересня, 2021 р., 15:51
Для тих, хто має професію «Кухар» та мріє про море, 30 вересня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Кухар судновий». Курс навчання триватиме 5 місяців.
27 Вересня, 2021 р., 10:49
Штукатур – одна з основних та завжди актуальних професій будівельної галузі. Саме штукатур надає будівлі привабливого вигляду, підвищує міцність споруди. Сьогодні штукатур працює з різними високотехнологічними сумішами. Виконує звичайну, кольорову, декоративну штукатурку, архітектурні елементи, реставраційні роботи, які надають старим будинкам оригінальності та виразності.
27 Вересня, 2021 р., 10:48
Для тих, хто має професію «Електрогазозварник» та прагне підвищити кваліфікацію й працювати на борту суден, 30 вересня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Електрогазозварник судновий». Курс навчання триватиме 2,5 міс.
21 Вересня, 2021 р., 13:32
Легко знаходите спільну мову з іншими людьми? Вмієте невимушено підтримати розмову, згладити кути та гідно вийти із складної ситуації? Тоді професія адміністратора – саме для Вас!
21 Вересня, 2021 р., 13:32
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає верстатників деревообробних верстатів.
17 Вересня, 2021 р., 14:26
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає економістів.
17 Вересня, 2021 р., 14:25
Вам подобається готувати, експериментувати, створювати кулінарні шедеври? Тоді професія кухаря для вас. Майстерності приготування їжі навчатимуть безробітних громадян на базі Луганського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання розпочнеться 27 вересня поточного року. Курс навчання триватиме 5,9 міс. Фактична адреса навчального закладу – м. Сєвєродонецьк.
14 Вересня, 2021 р., 10:53
Оператор верстатів – одна з найпоширеніших робітничих професій. Обробляючи безформний метал, він одержує складні за формою деталі – вироби високої точності та чистоти обробки. Кваліфікований оператор верстатів вміє працювати на різних типах металорізальних верстатів (токарних, фрезерних, шліфувальних та ін.).
14 Вересня, 2021 р., 10:37
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає електрогазозварників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь