Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Смачно, якісно та естетично: навчіться готувати вишукані десерти зі службою зайнятості

Дата: 09.05.2023 09:08
Кількість переглядів: 81

Смачно, якісно та естетично: навчіться готувати вишукані десерти зі службою зайнятості

Фото без опису

Державна служба зайнятості запрошує всіх охочих на навчання за професією «Кондитер», яке розпочнеться – 18 травня 2023 року, і триватиме – 6.3 міс.

Кому підійде ця професія? Тим, хто має творчий  хист, любить фантазувати, дивувати і захоплювати, а, головне, тим, для кого робота на кухні – чисте джерело ендорфіну.

Впізнали в цьому «портреті» себе? Долучайтеся до навчання! Пізнайте головні технології кондитерського мистецтва, ознайомтеся з девайсами, які використовуються у приготуванні десертів, дізнайтеся про головні тренди сучасного «солодкого» ремесла. Все це для однієї мети – навчитися створювати гастрономічні шедеври з витонченим смаком та естетичним оздобленням.  Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стануть для вас відданими провідниками у світ еклерів та тістечок.

Який попит на професійних кондитерів? Надзвичайно високий! Точки громадського харчування, ресторани, кафе, бари потребують чимало професіоналів в сфері кондитерської кулінарії. Талановитий і досвідчений кухар-кондитер буде завжди затребуваний.  Представники цієї професії можуть претендувати на досить конкурентоспроможну оплату, а також мати можливість пройти шлях від кондитера до шефа.

Не зволікайте, навчайтеся і своєю працею даруйте людям радість! Приєднуйтеся та смакуйте життя!

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

         Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Рівненського центру профтехнічної освіти, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/fdfgk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь