Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

12 Серпня, 2021 р., 11:00
При доборі працівників на заброньовані робочі місця в рахунок квоти осіб з інвалідністю та користування при цьому послугами державної служби зайнятості, роботодавці подають до базового центру зайнятості форму звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”. У другому розділі форми при цьому проставляється відмітка відносно категорії громадян - інваліди, які не досягли пенсійного віку, встановленого статтею 26 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.
12 Серпня, 2021 р., 10:58
Відповідно до пункту 4 частини 3 статті 50 Закону України “Про зайнятість населення” роботодавці зобов’язані своєчасно та в повному обсязі подавати територіальним органам державної служби зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії).
12 Серпня, 2021 р., 10:56
Відповідно до пункту 4 частини 3 статті 50 Закону України “Про зайнятість населення” роботодавці зобов’язані своєчасно та в повному обсязі подавати територіальним органам державної служби зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії).
12 Серпня, 2021 р., 10:54
Відповідно до статті 50 Закону України “Про зайнятість населення”  роботодавці мають право проводити добір працівників безпосередньо або через суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні (приватні агентства зайнятості), чи державну службу зайнятості. При цьому роботодавці:
03 Серпня, 2021 р., 07:59
У серпні поточного року безробітні громадяни, які зареєстровані у службі зайнятості, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за 33 спеціальностями. Це професії бармена, оператора верстатів, покоївки, перукаря, діловода, кондитера та ін.
03 Серпня, 2021 р., 07:58
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба в менеджерах.
16 Липня, 2021 р., 09:42
Службою зайнятості запроваджена онлайн-профорієнтація за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері Вашого комп'ютера - веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у:
13 Липня, 2021 р., 14:13
Швачка – одна з найдавніших професій, яка докорінно змінилася в процесі науково-технічного прогресу.  Зараз ця професія найбільш поширена в швейному та трикотажному виробництві. Працюють швачки на швейних фабриках, у цехах текстильних підприємств, на фабриках індивідуального пошиття одягу, які розташовані в кожному регіоні країни.
13 Липня, 2021 р., 14:12
Допомога по безробіттю не може перевищувати 4-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Такий розмір встановлений абз. 2 ч. 5 ст. 23 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» від 02.03.2000 р. № 1533-III.
08 Липня, 2021 р., 16:35
Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області (далі - Фонд) повідомляє, що в рамках реалізації регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Кіровоградській області на 2019-2021 роки суб'єкти малого та середнього підприємництва мають можливість отримати фінансову підтримку:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь