Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

08 Червня, 2021 р., 15:59
Штукатур – спеціаліст з лицювання фасадних та внутрішніх стін будинків спеціальними сумішами. Штукатурні роботи належать до великої групи обробних робіт, а професія штукатура займає особливе і дуже помітне місце серед інших будівельних професій. Штукатур попередньо готує поверхню до облицювальних робіт, готує розчин, наносить його вручну або механізовано на поверхню, розрівнює та затирає тощо.
04 Червня, 2021 р., 14:46
У центрах зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 42 вакансії з наданням житла. Більшість (36 вакансій) призначена для працевлаштування лікарів.
04 Червня, 2021 р., 14:44
Ручна ковка – найпоширеніший спосіб художньої обробки металу. Навіть у наш час високих технологій важко вигадати щось гарніше та надійніше, а ніж ковані решітки, огорожі, сходи. Основними інструментами для ручного кування завжди були і є молот та кувалда. На сьогодні популярність кованих виробів інтенсивно зростає.
04 Червня, 2021 р., 14:43
Днями на замовлення ТОВ «АТБ», з метою укомплектування актуальних вакансій приймальника товарів та охоронника, у приміщенні Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.
03 Червня, 2021 р., 11:50
20 найвисокооплачуваніших вакансій Кіровоградщини початку літа
03 Червня, 2021 р., 11:48
Шукачі роботи можуть стати електромонтажником з освітлення та освітлювальних мереж
01 Червня, 2021 р., 15:40
Сьогодні, 01 червня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, у Долинській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для учнівської молоді, яка перебуває на обліку в районному секторі філії Державної установи «Центр пробації», відбувся груповий профінформаційний захід, що орієнтований на допомогу у визначенні професійного шляху.
28 Травня, 2021 р., 09:37
Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Фінляндією, Польщею та Естонією, для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні, реалізується спільна програма «EU4Skills: кращі навички для сучасної України».
24 Травня, 2021 р., 15:21
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у інспекторах різного спрямування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь