Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту населення

17 Лютого, 2022 р., 09:54
Статус багатодітної сім’ї
30 Грудня, 2021 р., 15:35
Виплата компенсацій фізичним особам
12 Листопада, 2021 р., 14:19
12 листопада 2021 року відбувся черговий рейд робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. Було обстежено ряд суб’єктів господарювання на території м.Долинська щодо стану оформлення трудових відносин з найманими працівниками та рівня заробітної плати. В ході рейду проведена роз`яснювальна робота з питань застосування трудового законодавства та запропоновано належним чином дотримуватися чинного законодавства. В черговий раз звертаємо увагу роботодавців на недопущення використання незадекларованої праці. Якщо вважаєте, що використання незадекларованої праці спрощує ведення бізнесу та зменшує фінансові витрати, Ви помиляєтеся. Фінансові ризики і наслідки використання незадекларованої праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства Незадекларована праця наносить шкоду суспільству, державі та працівнику. Будьте свідомими громадянами, дотримуйтесь законодавства про працю.
23 Вересня, 2021 р., 09:13
Відділ соціального захисту населення Долинської міської ради повідомляє, що відповідно до Порядку виконання Програми підтримки породіль у Долинській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки, затвердженого рішенням Долинської міської ради від 15 вересня 2021 № 1523, розпочинається прийом документів на надання та виплату  матеріальної допомоги породіллям.
07 Вересня, 2021 р., 15:51
07 вересня 2021 року відбувся черговий рейд робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
27 Серпня, 2021 р., 09:45
Долинська міська рада у 2021 році забезпечує оздоровлення дітей пільгових категорій відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь