Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту населення

18 Серпня, 2021 р., 13:51
18 серпня 2021 року заступник міського голови Лілія Бабенко зустрілася з ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС, представниками громадської організації «Ветерани Чорнобиля Долинської та Гурівської територіальних громад». 
02 Серпня, 2021 р., 09:41
     Інтернет став невід’ємною частиною життя сучасних дітей. Однак 73 % неповнолітніх ніколи не розкажуть дорослим про насильство, яке трапилося з ними в Інтернеті, а кожен п’ятий учень середньої школи і 42 % дітей старшої школи готові зустрітися з незнайомцем з Інтернету. Такі результати дослідження, що було проведене Уповноваженим Президента України з прав дитини спільно з Міжнародною благодійною організацією «Служба порятунку дітей».      Із метою профілактик та захисту дітей від шантажу в цифровому просторі, сексуального насильства та експлуатації розроблено відеоролик #stop_sexтинг, із яким можна ознайомитися за посиланням: https://stop-sexting.in.ua/wp-content/uploads/2021/07/30-sec.mp4
05 Липня, 2021 р., 09:34
Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі – Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.
05 Липня, 2021 р., 08:50
З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.
05 Липня, 2021 р., 08:41
З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Продовжуємо надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян.
09 Червня, 2021 р., 17:12
Пріоритетним напрямом оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, є забезпечення їх санаторно-курортним лікуванням.
27 Травня, 2021 р., 17:01
Які документи потрібні для переоформлення житлової субсидії згідно з новими правилами?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь