Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Діти Долинської громади оздоровился в таборі "Крилатий"

Дата: 27.08.2021 09:45
Кількість переглядів: 525

Фото без описуДолинська міська рада у 2021 році забезпечує оздоровлення дітей пільгових категорій відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

У серпня 2021 року за рахунок путівок, придбаних міською радою у оздоровчому закладі ПЗОвТ «Крилатий», с. Красне, Скадовського району, Херсонської області відпочили та оздоровилися 35 дітей пільгових категорій.

В таборі працювали кваліфіковані медичні працівники з досвідом роботи в позаміських таборах та кваліфіковані педагогічні кадри, які організовували виховну роботу, цікавий різноманітний відпочинок дітей.

Життя у таборі було насичене різноманітними подіями з сонячним пляжем, ласкавим морем, масою цікавих конкурсів, вікторин, майстер-класів. Для дітей проводилися пізнавальні екскурсії, спортивні змагання, вікторини, розвиваючі ігри, тематичні гуртки в компанії однолітків й енергійних досвідчених вихователів.

Наші діти активно приймали участь у житті табору, за що і отримала 80 грамот за зайняті перші, другі та треті місця у різних заходах та спортивних змаганнях.

Південне сонце, тепле море, чисте повітря, нові друзі та прекрасні миттєвості, стануть добрими спогадами про відпочинок в чудовому місці – дитячому оздоровчому таборі «Крилатий», що на березі Чорного моря в Херсонській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь