Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Долинської  міської територіальної громади повідомляємо.

Дата: 17.11.2022 14:49
Кількість переглядів: 462

Оголошення

Фото без опису

Шановні внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Долинської  міської територіальної громади повідомляємо вас, що 18 листопада  2022 року з 10.00 до 17.00 години за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 50 представниками організації «Право на захист» буде розпочато реєстрацію внутрішньо переміщених осіб для надання багатоцільової грошової допомоги УВКБ ООН, а також юридична консультаці внутрішньо переміщених осіб.

 

️Подати заявку можуть внутрішньо переміщені особи громади, які ще не отримували допомоги від міжнародних організацій та належать до таких категорій👇

 

Отже, якщо ваша родина не отримувала раніше допомогу від міжнародних організацій, має дохід, менший за 5400 грн на особу, та якщо ви належите до таких категорій та маєте ❗️критерії вразливості❗️ (перелічені нижче):

 

1) переселенці, які перемістилися після 24.02.22;

 

2) особи, що НЕ переміщувалися після 24.02.2022, але постраждали від воєнних дій у таких областях: Дніпропетровська, Полтавська, Одеська, Запорізька, Кіровоградська, Черкаська, Харківська, Чернігівська, Сумська (перелік може бути доповнений);

 

3) люди, які ПОВЕРНУЛИСЬ до своїх місць постійного проживання після вимушеного переміщення до іншої області/країни через військові дії від 24 лютого 2022 р.

 

❗️ОБОВ’ЯЗКОВІ КРИТЕРІЇ ВРАЗЛИВОСТІ❗️ ДЛЯ УСІХ 3-х вищезазначених категорій, що дають можливість подати заявку на допомогу:

 

родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше).

 

родина, яку очолює одна самотня/ кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією дитиною чи кількома дітьми віком до 18 років.

 

Родини з однією або декількома особами з особливими потребами. А саме ті, що мають: інвалідність, хронічні захворювання. Перелік не обмежується тільки цими критеріями особливих потреб.

 

Прийомні сім’ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтверджен

 

Окрім ВПО, також реєструємо місцевих, які постраждали від війни:

- пошкоджене майно;

- загиблий член родини;

- член родини отримав поранення, як наслідок ВТРАТИВ ПРАЦЕЗДАТНІСТЬ.

- член родини в плену або безвісті зниклий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь