Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Грудня, 2021 р., 16:49
21 ГРУДНЯ 2021 року о 14:00 годині відбудеться засідання постійної комісії з питань прав людини, законності та правопорядку, депутатської діяльності та етики, в залі засідань Долинської міської ради.
20 Грудня, 2021 р., 16:03
20 грудня 2021 року під головуванням заступника міського голови Лілії Бабенко відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, на якому було підведено підсумки проведення заходів до міжнародної акції „16 днів проти насильства”.
20 Грудня, 2021 р., 15:50
19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая. Це очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.В цей день в нашій Долинській громаді диво здійснилося для всіх дітей пільгових категорій, зокрема дітей-сиріт, дітей,позбавлених батьківського піклування , дітей-інвалідів, дітей учасників АТО та ООС, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах,  за сприянням міського голови Євгенія Звіздовського.  Діти завжди вірять у перемогу святого Миколая Чудотворця, де завжди перемагає добро і кожна дитина  отримала свій довгоочікуваний подарунок.
20 Грудня, 2021 р., 08:53
Скликати вісімнадцяту позачергову сесію Долинської міської ради восьмого скликання 20 грудня 2021 року о 10 год. 00 хв. в залі засідань за адресою: м.Долинська, вул. Соборності України, 28.
19 Грудня, 2021 р., 18:13
19 грудня 2021 року відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки нашої громади. Головна красуння засвітилася яскравими вогнями, а Святий Миколай пригощав солодощами та вітав присутніх з наступаючим Новим роком. Бажаємо всім доброго здоров’я та Божого благословення. Нехай у Ваших родинах лунає сміх малечі та сяють радістю дитячі очі, нехай в оселях панують злагода та любов, затишок та добробут, а Святий Миколай захищає Вас та Ваших близьких від усіх незгод!
19 Грудня, 2021 р., 00:24
Дорогі діти ! Шановні дорослі!
17 Грудня, 2021 р., 13:33
17 грудня 2021 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Долинської міської ради, яке провів міський голова Євгеній Звіздовський. На порядок денний було винесено 25 питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь