Держпродспоживслужба інформує
13 Червня, 2022 р., 09:12
«ЛІТО-2022: РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!» - РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ДИТЯЧИХ ЗАХОДІВ
11 Квітня, 2022 р., 11:01
ДОЛИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ
16 Лютого, 2022 р., 14:36
ПРАВО СУБ’ЄКТІВ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА НА ПЕРЕВАГУ ПРИ РОЗТАШУВАННІ НАСІННЄВИХ ПОСІВІВ ПЕРЕХРЕСНОЗАПИЛЬНИХ КУЛЬТУР РЕКОМЕНДОВАНІ
02 Лютого, 2022 р., 09:32
РЕКОМЕНДАЦІЇ
щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків
20 Жовтня, 2021 р., 13:05
18 Серпня, 2021 р., 08:32
HACCP — це система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок під час виробництва та обігу харчових продуктів, - тобто НАССР – це система управління безпечністю харчових продуктів.