Держпродспоживслужба інформує
11 Квітня, 2022 р., 11:01
ДОЛИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ
16 Лютого, 2022 р., 14:36
ПРАВО СУБ’ЄКТІВ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА НА ПЕРЕВАГУ ПРИ РОЗТАШУВАННІ НАСІННЄВИХ ПОСІВІВ ПЕРЕХРЕСНОЗАПИЛЬНИХ КУЛЬТУР РЕКОМЕНДОВАНІ
02 Лютого, 2022 р., 09:32
РЕКОМЕНДАЦІЇ
щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків
20 Жовтня, 2021 р., 13:05
18 Серпня, 2021 р., 08:32
HACCP — це система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок під час виробництва та обігу харчових продуктів, - тобто НАССР – це система управління безпечністю харчових продуктів.
13 Серпня, 2021 р., 09:06
Незабаром розпочнеться посів озимих сільськогосподарських культур, тож до початку посівної саме час дізнатися, наскільки якісне насіння буде висіяне під урожай наступного року.