Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Держпродспоживслужба інформує

24 Січня, 2022 р., 08:54
                                                             
18 Серпня, 2021 р., 08:32
HACCP  — це система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок під час виробництва та обігу харчових продуктів, - тобто НАССР – це система управління безпечністю харчових продуктів.
13 Серпня, 2021 р., 09:06
Незабаром розпочнеться посів озимих сільськогосподарських культур, тож до початку посівної саме час дізнатися, наскільки якісне насіння буде висіяне під урожай наступного року.
26 Липня, 2021 р., 16:09
З огляду на тісний зв’язок між здоров’ям рослин і охороною навколишнього природного середовища актуальним і перспективним стає використання екологічно безпечних методів боротьби з шкідниками та хворобами. Біологічний метод захисту рослин ґрунтується на використанні живих організмів проти шкідників, збудників хвороб і бур'янів.
14 Липня, 2021 р., 14:50
Збирання врожаю, а особливо з насінницьких посівів – найбільш відповідальний період у технології вирощування зернових культур. Головна вимога при проведенні даного заходу полягає в тому, щоб зібрати біологічний урожай при мінімальних втратах, зберігши високі посівні якості.
15 Квітня, 2021 р., 16:48
     Керівництво Долинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, Долинської районної державної лікарні ветеринарної медицини, Долинської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби взяли участь у нарадах з питань бджільництва у Долинській міській і Гурівській сільській радах.
18 Березня, 2021 р., 13:37
Сьогодні питання ідентифікації тварин є питанням забезпечення стабільного епізоотичного благополуччя господарств, територій, забезпечення отримання безпечної та якісної харчової продукції тощо. Без чіткої інформації про місце походження тварини, про її здоров’я, ветеринарні обробки ми не можемо знати і гарантувати, що тварина і продукція від неї безпечні.
16 Березня, 2021 р., 15:37
Кожен аграрій повинен бути впевненим, що насіння яке він купує, є оригінальним та відповідає стандартам якості, тому при виборі посівного матеріалу варто бути обізнаним.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь