Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Для роботодавців

13 Липня, 2021 р., 14:22
Відповідно до Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні” та Порядку подання підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами, що використовують найману працю, звітів про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю та інформації, необхідної для організації їх працевлаштування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 70 (із змінами), роботодавці, в яких за основним місцем роботи працює 8 і більше осіб, зобов’язані щороку (до 01 березня року, наступного за звітним) подавати звітність про зайнятість осіб з інвалідністю до відділень Фонду соціального захисту інвалідів.
13 Липня, 2021 р., 14:21
Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2006 № 1836 (в редакції постанови від 23.11.2011 № 1234) затверджено Порядок надання дотації роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів на створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю, зареєстрованих у державній службі зайнятості.
13 Липня, 2021 р., 14:19
Відповідно до статті 18-1 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні” державна служба зайнятості може за рахунок Фонду соціального захисту інвалідів надавати дотацію роботодавцям на створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю, зареєстрованих у державній службі зайнятості. Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2006 № 1836 (в редакції постанови від 23.11.2011 № 1234) затверджено Порядок надання дотації роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів на створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю, зареєстрованих у державній службі зайнятості.
13 Липня, 2021 р., 14:18
Відповідно до статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” однією з категорій громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, є особи з інвалідністю. Такі додаткові гарантії забезпечуються, у тому числі:
15 Червня, 2021 р., 10:38
Ваше підприємство активно розвивається і у Вас є потреба в кадрах, Ви маєте намір оперативно укомплектувати вільні робочі місця? Ми вам допоможемо. Однією з важливих складових успішного заповнення роботодавцем вільних робочих місць та вакантних посад кваліфікованими кадрами є подання до державної служби зайнятості форми звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», незалежно від місцезнаходження роботодавця, у т.ч. й через електронний кабінет роботодавця.
03 Червня, 2021 р., 11:52
Рекрутинг – один із активних напрямків роботи з роботодавцями.
16 Квітня, 2021 р., 15:10
Для ефективного вирішення кадрових питань Вашого підприємства на ярмарку чи міні-ярмарку вакансій, Вам необхідно  ретельно підготуватись, використавши наші поради:
01 Квітня, 2021 р., 09:26
Активне впровадження інноваційних технологій у виробництво спричиняє надзвичайно швидку втрату актуальності набутих знань та навичок працівників, і, як наслідок, зростають вимоги роботодавця до професійної мобільності кадрів.
15 Березня, 2021 р., 15:24
Відповідно до частини другої статті 53 Закону у разі невиконання роботодавцем протягом року квоти для працевлаштування громадян, зазначених у частині першій статті 14 Закону (категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню), з нього стягується штраф за кожну необґрунтовану відмову у працевлаштуванні таких осіб у межах відповідної квоти у двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення.
11 Березня, 2021 р., 15:31
Підприємства мають можливість підготувати персонал з числа претендентів на вакансію з урахуванням вимог конкретного робочого місця:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь