Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Запитуєте-відповідаємо

28 Квітня, 2021 р., 16:52
Розмір виплати допомоги по безробіттю залежить від страхового стажу, підстави звільнення та розміру заробітної плати, отримуваної громадянином перед звільненням.
15 Квітня, 2021 р., 16:45
Відповідно до частини 3 статті 22 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (далі – Закон) допомога по безробіттю виплачується з 8 дня після реєстрації застрахованої особи в установленому порядку в Державній службі зайнятості.
23 Березня, 2021 р., 10:28
Відповідно до ст. 46 Конституції України громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, а також у старості та в інших випадках, передбачених законом.
15 Березня, 2021 р., 15:17
Виплата допомоги по безробіттю в разі призначення допомоги по вагітності та пологах припиняється з дня набуття права на таку допомогу відповідно до медичної довідки (пункт 1 розділу V Порядку надання допомоги по безробіттю, зокрема одноразової її виплати для організації безробітним підприємницької діяльності, що затверджений наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 06 квітня 2020 року № 624).
09 Березня, 2021 р., 15:58
Відповідно до статті 25 Кодексу законів про працю України при укладенні трудового договору забороняється вимагати від осіб, які влаштовуються на роботу, відомості про їх партійну і національну приналежність, походження, реєстрацію місця проживання чи перебування та документи, подання яких не передбачено законодавством.
18 Лютого, 2021 р., 09:40
З моменту підписання трудового договору ви – найманий працівник, який має трудові права й соціальні гарантії.
18 Лютого, 2021 р., 09:39
Порядком реєстрації безробітних передбачено, що реєстрація безробітного припиняється з початку зайнятості особи. Під такою зайнятістю мається на увазі, зокрема, працевлаштування за наймом на умовах трудового договору, укладення цивільно-правового договору про виконання робіт чи надання послуг. Реєстрація безробітного припиняється також у разі встановлення факту виконання ним оплачуваної роботи чи надання послуг.
15 Лютого, 2021 р., 09:52
Трудовий договір можна укласти в усній або письмовій формі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь