Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Торгівля

08 Вересня, 2021 р., 14:22
Звертаємо увагу, що набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю» (далі – Закон). Зокрема, внесено зміни до частини 7 статті 38 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», яким передбачено посилення соціальних гарантій для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, в частині надання права позачергового обслуговування в будь-яких касах, на підприємствах, в установах та організаціях усіх форм власності та підпорядкування, які надають будь-які послуги населенню, у тому числі торговельні та побутові.
04 Серпня, 2021 р., 15:36
19 серпня 2021 року, у рамках відзначення 30-річчя Незалежності України, на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати (далі - КРТПП) відбудеться медовий фестиваль "KROPhoney fest 2021". Захід організовано КРТПП спільно із Міністерством аграрної політики та продовольства України, Кіровоградською обласною державною адміністрацією, Кіровоградською обласною радою, Кропивницькою міською радою та ВГО "Спілка пасічників України".
09 Липня, 2021 р., 16:01
Відбувся рейд робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
01 Липня, 2021 р., 14:40
Рішенням виконавчого комітету Долинської міської ради від 28 травня 2021 року №144 утворено робочу групу з обстеження ринків, закладів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення та затверджено її склад.
09 Березня, 2021 р., 16:15
З 14.01.2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», яким встановлено фінансові санкції у вигляді штрафів в розмірі від 200 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з юридичної особи, фізичної особи – підприємця за:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь