Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

На території Долинської міської територіальної громади працює робоча група з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари, лікарські засоби та пальне

Дата: 30.03.2022 15:29
Кількість переглядів: 314

 

 Фото без опису

Розпорядженням міського голови від 15 березня 2022 року №68 створено робочу групу з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари, лікарські засоби та пальне на території Долинської міської територіальної громади.

Робочою групою на території Долинської міської територіальної громади проводяться обстеження суб’єктів господарювання з питань встановлення ними  цін на основні продовольчі товари, лікарські засоби та пальне, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2022 року №223, а саме: борошно пшеничне, макаронні вироби, батон, хліб, крупа гречана, крупа вівсяна, свинина, яловичина, птиця (тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія соняшникова, цукор кристалічний, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, буряк, морква, картопля, етанол (розчин 96%), нестероїдні протизапальні лікарські засоби вітчизняні, антибактеріальні лікарські засоби вітчизняні, бензин (марки А-92, А-95), дизельне пальне, газ скраплений для автомобілів. 

В ході обстежень встановлено, що окремими суб’єктами господарювання встановлено значно вищі ціни на продукти харчування, ніж середні по громаді. Наприклад, яйця 44-45 грн. за десяток, крупа гречана 70 грн. за 780 гр.

З суб’єктами господарювання проведена роз’яснювальна робота щодо заборони підвищення цін на період дії воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь