Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Які документи необхідно подати до Державної служби зайнятості для проходження учасником бойових дій професійного навчання?

Дата: 16.10.2023 11:02
Кількість переглядів: 80

Які документи необхідно подати до Державної служби зайнятості для проходження учасником бойових дій професійного навчання?

Фото без опису

Для організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості здобувач освіти подає заяву за встановленою формою  (http://surl.li/lnnbl).

До заяви додаються:

  • документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України або спеціальний статус особи;
  • посвідчення учасника бойових дій;
  • документ про професійну (професійно-технічну) чи фахову передвищу, чи вищу освіту або дублікати таких документів, або єДокумент про освіту (за наявності);
  • документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку у паспорті громадянина України), який надається у разі відсутності в паспорті громадянина України інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Перелік документів визначений п.9 Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984 (http://surl.li/lvxkl)

Примітка. Матеріал є черговим з висвітлення експериментального проекту. Попередній матеріал цієї тематики був розміщений на сторінці 9 жовтня 2023 року https://is.gd/B3W18n

Є бажання взяти участь в експериментальному проекті чи виникають інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до підрозділів Державної служби  зайнятості в Кіровоградській області. Контакти тут http://surl.li/eghis

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь