Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Стажування студентів: за якою формою укладається договір?

Дата: 14.03.2023 11:07
Кількість переглядів: 75

Стажування студентів: за якою формою укладається договір?

Типова форма договору про стажування студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти на підприємствах, в установах та організаціях та Порядок укладення договору про стажування студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти на підприємствах, в установах та організаціях затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2013 року № 20 (із змінами).

Одночасно, звертаємо увагу, що Законом України “Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану”, серед іншого, внесено зміни до вищевказаної статті 29. Ці зміни мають набрати чинності 29 квітня 2023 року.

Для приведення зазначеного Порядку та Типової форми у відповідність до цих змін прийнята постанова Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2013 року  № 146, яка набере чинності 29 квітня 2023 року. 

Нагадаємо, що студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які здобули професію (кваліфікацію) за освітньо-кваліфікаційним рівнем "кваліфікований робітник", освітньо-професійним ступенем "фаховий молодший бакалавр", освітнім ступенем "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр" та продовжують навчатися на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні, мають право проходити стажування за професією (спеціальністю), за якою здобувається освіта, на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання, на умовах, визначених договором про стажування у вільний від навчання час. Це регламентовано статтею 29 Закону України “Про зайнятість населення”.

Постанова Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2013 року № 146 за посиланням http://surl.li/fcdnz

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь