Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи може бути доопрацьований бізнес-план отримувачем мікрогранту?

Дата: 09.02.2023 15:10
Кількість переглядів: 102

Чи може бути доопрацьований бізнес-план отримувачем мікрогранту?

Фото без опису

Так, може.

Нагадаємо, що пунктом 19 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738, визначено наступне.

У разі коли за результатом розгляду бізнес-плану є необхідність його доопрацювання отримувачем, регіональний центр зайнятості повертає такий бізнес-план для доопрацювання отримувачу та переносить його розгляд на наступний період в межах встановленого кінцевого строку за результатами доопрацювання. Не є підставою для повернення бізнес-плану наявність орфографічних, синтаксичних, граматичних помилок, що не спотворюють змісту бізнес-плану.

Постановою Кабінету Міністрів України від 17 січня 2023 року № 39 (набрала чинності 20 січня 2023 року) внесено зміни до вказаного Порядку, у тому числі до пункту 19. Цими змінами визначено, що повернення бізнес-плану на доопрацювання здійснюється одноразово. Доопрацьований бізнес-план подається отримувачем протягом 15 календарних днів з дня отримання повідомлення регіонального центру зайнятості, надісланого у кабінет отримувача на Порталі Дія.

Ознайомитись з окремою інформацією щодо отримання мікрогрантів можна на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/cnwqk

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном  (0522) 32 17 68.

Кіровоградський обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь