Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Кому роботодавці Кіровоградщини готові платити найвищу зарплату?

Дата: 04.08.2022 17:02
Кількість переглядів: 155

Кому роботодавці Кіровоградщини готові платити найвищу зарплату?

Фото без опису

 

На обліку у міськрайонних центрах зайнятості та філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості перебуває 11 124 безробітних.

Порівняно з аналогічним періодом 2021 року, середній рівень оплати праці у вакансіях збільшився з 7,2 тис. грн до 8,2 тис. грн.

Так, найвищу заробітну плату роботодавці готові платити трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (50 000 грн), бухгалтерам (43 384 грн), водіям автотранспортних засобів (25 000 – 30 000 грн), лікарям-хірургам (20 000 грн) та лікарям-терапевтам (20 000 грн).

Якщо ви перебуваєте у пошуку роботи та вас зацікавила одна з вищевказаних вакансій або ж бажаєте переглянути всі наявні вакантні місця, переходьте на сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості. Онлайн-помічник за посиланням: https://is.gd/LQ66ql.

До того ж слід зауважити, що більшість роботодавців надає перевагу тим, хто не зупиняється на досягнутому, та  удосконалює свої професійні навички і підвищує власну кваліфікацію.

У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості. Ви можете завернутися до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR

Крім того, пропонуємо вам приєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі https://t.me/DCZWorkNowBbo.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь