Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

24 ЛИПНЯ 2024 РОКУ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ДОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 24.07.2024 14:55
Кількість переглядів: 157

24 ЛИПНЯ 2024 РОКУ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ДОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

       Фото без опису   Фото без опису
      

НА ПОРЯДОК ДЕННИЙ БУЛО ВИНЕСЕНО ТАКІ ПИТАННЯ:

 

  1. Про затвердження рішення опікунської ради.

    Про затвердження Порядку встановлення плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності в населених пунктах Долинської міської територіальної громади.

    Про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

    Про створення матеріального резерву Долинської міської територіальної громади для запобігання ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

     Про погодження звіту про виконання Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Долинська центральна лікарня Долинської міської ради» за І півріччя 2024 року.

    Про погодження звіту про виконання Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» за І півріччя 2024 року.

    Про хід виконання Програми розвитку земельних відносин і охорони земель Долинської міської територіальної громади на 2024-2025 роки за І півріччя 2024 року.

    Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Долинської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року.

     Про виконання Програми благоустрою та утримання території Долинської міської територіальної громади на 2024 рік за І півріччя 2024 року.

    Про виконання Програми відшкодування різниці в тарифах комунальним підприємствам Долинської міської територіальної громади на 2024 рік за І півріччя 2024 року.

    Про виконання Програми водо забезпечення населених пунктів Долинської міської територіальної громади на 2024 рік за І півріччя 2024 року.

    Про виконання Програми будівництва, ремонту та утримання доріг Долинської міської територіальної громади на 2024 рік за І півріччя 2024 року.

    Про виконання Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства Долинської міської територіальної громади на 2024 рік за І півріччя 2024 року.

    Про виконання Програми зовнішнього освітлення населених пунктів Долинської міської територіальної громади на 2024 рік за І півріччя 2024 року.

    Про затвердження посадового складу комісії з питань розгляду розрахунків по цінах та тарифах за комунальні послуги на території Долинської міської територіальної громади.

    Про затвердження посадового складу постійно діючої міжвідомчої комісії з питань відключення від мереж централізованого опалення та влаштування індивідуального опалення у квартирах багатоквартирних житлових будинків м. Долинська.

    Про затвердження посадового складу комісії з житлових питань виконкому міської ради.

    Про надання ФОП Василюку А.Ф. дозволу на внесення змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд на території міста Долинська.

    Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою по вул. Соборності України (біля кав’ярні «Франсуа» в м. Долинська )

     Про затвердження оновленого складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Долинської міської ради.

    Про продовження терміну дії ордера, виданого на житлове приміщення по пров. Братів Клепачів,12,кв.46.

    Про упорядкування почесних поховань на Алеї Пам’яті 

    Про проведення концерту  Анастасії Приходько.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь