Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про розроблення проекту містобудівної документації:

Дата: 05.07.2024 15:08
Кількість переглядів: 62

ПОВІДОМЛЕННЯ

про розроблення проекту містобудівної документації:

«Детальний план території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів установок зберігання енергії на земельній ділянці з кадастровим номером ________________, площею 2,00 га, яка знаходиться за адресою: Кіровоградська область, Кропивницький район, на території Долинської міської ради, за межами ____________________»

Фото без опису

Пояснювальна записка до ДПТ

Відповідно до статей 19 та 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Долинської міської ради від 22.12.2023 року № 4970  розробляється містобудівна документація – «Детальний план території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів установок зберігання енергії на земельній ділянці з кадастровим номером ________________, площею 2,00 га, яка знаходиться за адресою: Кіровоградська область, Кропивницький район, на території Долинської міської ради, за межами ____________________».

Замовником розроблення детального плану території є Долинська міська рада Кропивницького району Кіровоградської області.

Розробником містобудівної документації є ФОП Литвин Григорій Миколайович, м. Кропивницький.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації можливо з 05 липня 2024 року по 04 серпня 2024 року з понеділка по п’ятницю з 9 до                 12 години у відділі житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради (далі - відділ) за адресою: вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10. та на офіційному веб-сайті Долинської міської ради.

Надання пропозицій (зауважень) в рамках громадського обговорення детального плану території розпочинається не раніше ніж через 1 робочий день після публікації інформаційного повідомлення та тривають не менше 30 днів у форматі:

особистого звернення жителів Долинської міської територіальної громади до відділу: вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10;

письмового звернення жителів Долинської міської територіальної громади на електронну адресу Долинської міської ради: dolmiskrada@ukr.net, або відділу: dolinska_jkg@ukr.net.

Контактні особи:

- начальник відділу – Багнюк Андрій Вікторович; тел. (099) 552 67 80;

- заступник начальника відділу – Половенко Сергій Сергійович, тел.(099)365 71 87.

Зауваження та пропозиції приймаються з понеділка по п’ятницю з 09:00 год. по 12:00 год. до 04 серпня 2024 року включно.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови даної території населеного пункту та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Враховуючи наявність у детальному плані території інформації з обмеженим доступом, матеріали подаються на громадське обговорення з урахуванням Переліку відомостей, що становлять службову інформацію Долинської міської ради, затвердженого розпорядженням Долинського міського голови від 05.04.2024 року №100.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь