Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До уваги громадськості

Дата: 07.06.2024 16:30
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політику у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднюється проект регуляторного акта - рішення Долинської  міської ради  «Про встановлення на території Долинської міської територіальної громади ставок та пільг із сплати земельного податку».

Проект рішення Долинської міської ради «Про встановлення на території Долинської міської територіальної громади ставок та пільг із сплати земельного податку» та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Долинської міської ради http://www. http://dolmiskrada.org.ua.

Також з повним текстом проекту регуляторного акту, аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись безпосередньо в земельному відділі міської ради (каб.2.4).

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта аналізом регуляторного впливу приймаються у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця з дня оприлюднення на адресу розробника.

    28500, м. Долинська, Кіровоградської області, вул. Соборності України,28 (Долинська міська рада).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь