Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Виконавчий комітет Долинської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Долинська.

Дата: 05.06.2024 17:08
Кількість переглядів: 135

Виконавчий комітет Долинської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Долинська.

 

Конкурс проводиться відповідно до наказів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року       № 150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 червня 2016 року за № 893/29023 та від 27 липня 2018 року «190 « Про затвердження Обов’язкового  переліку робіт (послуг) витрати на які включаються до складу витрат на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території»,  зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  16 серпня 2018 року за № 934/32386,  керуючись підпунктом 3 пункту а) статті 30 та статтями 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 5 статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», рішення виконавчого комітету Долинської міської ради від 03 червня 2024 року №272 «Про проведення конкурсу з  призначення  управителя багатоквартирного будинку в місті Долинська».

  1. Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Долинської міської ради, вул. Соборності України, 28,  м. Долинська, Кіровоградська область, 28500.

  1. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Долинської міської ради від 03 червня 2024 року №272 «Про проведення конкурсу з  призначення  управителя багатоквартирного будинку в місті Долинська».

  1. Місце і час проведення конкурсу:

Зал засідань адміністративної будівлі по вул. Соборності України, 28, м. Долинська, Кіровоградська область;

Дата проведення конкурсу: 04 липня 2024 року, час: 14-00 год.

Уповноважена особа здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу: Багнюк Андрій Вікторович начальник відділу житлово-комунального - господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва міської ради, контактний телефон 099-552-67-80 електронна адреса – dolmiskrada_jkg@ukr.net

  1. Критеріями оцінки конкурсних пропозицій є:

 

1) ціна послуги, що включає відповідно до статті 12 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»,  зокрема, витрати на утримання і проведення ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної  площі об’єкта конкурсу – максимально 50 балів (чим нижча ціна послуги тим більший бал)витяг (виписка) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців або копія свідоцтва про державну реєстрацію, засвідчена у встановленому порядку (дата витягу повинна бути місяцем подання конкурсної документації);

2) рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою – максимально 10 балів;

3) наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання та досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців) – максимально 20 балів;

4) фінансова спроможність учасника конкурсу – 10 балів;

5) наявність досвіду роботи з надання послуги у сфері житлово-комунального господарства – максимально 10 балів; копія довідки із статуту управління, що підтверджує відкриття відповідних видів діяльності, засвідчена відповідно до законодавства;

6) також враховується наявність будь-яких відзнак учасника конкурсу (трудові колективи підприємств, установ та організацій) за: зразкову роботу; технічні та економічні досягнення у житлово-комунальному господарстві; виконання особливо важливих і термінових робіт та завдань на високому професійному рівні; успіхи у господарській та іншій роботі; з нагоди ювілейних дат заснування підприємств, установ, організацій сфери житлово-комунального господарства, інше.

 

  1. Підготовка конкурсних пропозицій:

Для участі у конкурсі учасники конкурсу подають заяву, у якій зазначають:

фізичні особи-підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта);

юридичні особи – повне найменування, код за ЄДРПОУ.

Конкурсна пропозиція подається щодо кожного об’єкта окремо.

У разі якщо об’єктом конкурсу визначено групу будинків, розрахунок ціни учасник конкурсу подає у складі конкурсної пропозиції на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо.

 

  1. Об’єкти конкурсну:

 

Об'єкт конкурсу № 1 - багатоквартирні будинки з кількістю квартир 40 і більше;

Об'єкт конкурсу № 2 - багатоквартирні будинки з кількістю квартир від 3 до 40.

 

7. Дата огляду об’єктів конкурсу та доступу до них:

Доступ до об'єкту конкурсу та огляд будинків буде проводитись - 17 червня 2024 року.

8. Способи, місце кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

 Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою конкурсній комісії.

 Місце подання конкурсних пропозицій пропозиціями – приймальня Долинської міської ради за адресою Кіровоградська область, місто Долинська, вул. Соборності України, 28.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій - до 14 год. 00 хв. 04 липня 2024 року.     Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь