Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Забезпечення найкращих інтересів дитини

Дата: 29.05.2024 13:35
Кількість переглядів: 153

Забезпечення найкращих інтересів дитини

Фото без опису

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято дитинства, захисту життя, здоров'я і прав дітей. Головними цілями відзначення цього дня є заохочення миру, братерства і взаєморозуміння між дітьми; закликати батьків, державні, урядові та неурядові організації захищати права і свободи дітей.

28 травня 2024 року з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей на базі комунального закладу «Долинський міський центр соціальних служб» відбувся круглий стіл щодо налагодження ефективної взаємодії підрозділу пробації з партнерськими організаціями щодо ефективної взаємодії при реалізації пілотного проєкту щодо імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини.

 

Участь у нараді взяли працівники Кропивницького районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, служби у справах дітей Долинської міської ради та комунального закладу «Долинський міський центр соціальних служб»

 

Під час круглого столу учасники обговорили нагальні питання щодо виконання Алгоритму взаємодії  служби у справах дітей, органів соціального захисту населення та уповноважених органів з питань пробації у межах реалізації пілотного проекту «Про запровадження та реалізацію пілотного проєкту щодо імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини, у практичну діяльність»

 

За результатами зустрічі сторони домовились про налагодження тіснішої співпраці з обміну інформацією щодо дітей, які перебувають у конфлікті із законом та які опинилися у складних життєвих обставинах, продовжувати роботу з питань профілактики правопорушень та злочинності у молодіжному середовищі.

 

Руслан Кулакевич,

Кропивницький районний сектор №3

філії  Центру пробації в Кіровоградській області

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь