Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шанобливе ставлення до військовослужбовців

Дата: 14.05.2024 14:39
Кількість переглядів: 93

Шанобливе ставлення до військовослужбовців

Фото без опису

Українські воїни-герої, які боронять незалежність України та забезпечують спокій в тилу, а також ветерани, мають право на гідне та позачергове обслуговування в закладах торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ринках та аптечних закладах.

У багатьох торговельних мережах області та інших регіонах України запроваджені і діють різноманітні безстрокові акції пошани захисників і захисниць України. Наприклад, розміщені банери, на яких керівництво та співробітники магазинів просять без перешкод пропускати поза чергою людей у повній військовій формі з відповідними нарукавниками та нагрудними знаками. Або ж, заклики з гучномовців до покупців берегти час воїнів ЗСУ, які прийшли за покупками під час своїх коротких відпусток, надаючи їм можливість позачергового обслуговування, висловлюючи їм таким чином свою вдячність і повагу.

Долинська міська рада звертається до жителів громади та суб’єктів господарювання щодо поширення позитивного досвіду шанобливого ставлення до відвідувачів у військовій формі ЗСУ та їх гідного обслуговування в закладах сфери торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ринку та аптечних закладах на території громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь