Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 29.04.2024 11:01
Кількість переглядів: 31

Інформація щодо процедур закупівель

Фото без опису

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Поточний ремонт частини покрівлі будівлі Комунального закладу  «Ліцей  №3 Долинської міської ради» за адресою: вул. Сонячна, 4-а, м. Долинська, Кропивницького району Кіровоградської області - код закупівлі згідно з ДК 021:2015 – 45260000-7 «Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи».

Відкриті торги з особливостями UA-2024-04-25-006244-a

864 360,00 грн. (вісімсот шістдесят чотири тисячі триста шістдесят гривень 00 копійок) з ПДВ.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: Надавані послуги Виконавцем повинні відповідати умовам чинного законодавства, нормативно-технічним актам з дотриманням вимог санітарних норм та охорони навколишнього середовища. Учасник під час надання послуг з поточного ремонту відповідає: за достовірність та відповідність заявленим характеристикам матеріалів і комплектуючих; за дотримання правил охорони праці при проведенні робіт;  за своєчасне прибирання робочих місць і вивезення будівельного сміття; за збереження цілісності іншого обладнання, яке знаходиться в зоні виконання поточного ремонту. У складі тендерної пропозиції надати кошторисну документацію, що повинна бути складена відповідно до Кошторисних норм України «Настанова з визначення будівництва» затверджена наказом Міністерства розвитку громад на території України від 01.11.2021р № 281 у програмному комплексі АВК-5 або іншому програмному комплексі по випуску кошторисів.

Учасник надає гарантії якості на надані послуги (виконані роботи) не менше як 2 роки, про що учасником надається гарантійний лист.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі на 2024 р.: Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного обрахованих обсягів поточного ремонту  частини покрівлі будівлі Комунального закладу  «Ліцей  №3 Долинської міської ради» за адресою: вул. Сонячна, 4-а, м. Долинська, Кропивницького району Кіровоградської області. Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана ціна визначена на основі проведених кошторисних розрахунків з урахування середніх цін на матеріали та послуги, що склались станом на день оголошення закупівлі на основі діючих будівельних норм та з урахуванням наявного фінансування. Очікувана вартість визначена у відповідності до Настанови з визначення вартості будівництва та складає 864 360,00 грн. (вісімсот шістдесят чотири тисячі триста шістдесят гривень 00 копійок) з ПДВ.. Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі відповідає розрахунку видатків до кошторису управління освіти, молоді та спорту Долинської міської ради на 2024 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь