Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Увага! Важлива інформація! Відсутні відомості про власників тимчасових споруд, оголошуємо про їх розшук

Дата: 26.03.2024 08:44
Кількість переглядів: 102

Увага! Важлива інформація!

Фото без опису

25 березня 2024 року постійно діючою комісією з упорядкування розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності при виконавчому комітеті Долинської міської ради проведено обстеження стану дотримання вимог законодавства України у сфері благоустрою на території Долинської міської територіальної громади, зокрема щодо дотримання законодавства про розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Так, комісією виявлено тимчасову споруду, яка наразі розміщена на території об’єкту благоустрою територіальної громади без відповідних правовстановлюючих документів.

У відповідності до Тимчасового Порядку встановлення особистого строкового сервітуту в м. Долинська, затвердженого рішенням Долинської міської ради від 06 червня 2014 року № 1050 «Про затвердження Тимчасового Порядку встановлення особистого строкового сервітуту в м. Долинська» (далі – Порядок) та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого Наказом Мінрегіону від 21 жовтня 2011 року № 244 (зі змінами), такі споруди підлягають демонтажу та транспортуванню до місця зберігання з відшкодуванням усіх витрат, пов’язаних з демонтажем, транспортуванням та зберіганням, за рахунок власників тимчасових споруд.

Так як у виконавчого комітету відсутні відомості про власників вказаних вище тимчасових споруд, оголошуємо про їх розшук.

У випадку наявності будь-якої інформації щодо власників таких споруд, просимо невідкладно повідомити про це до виконавчого комітету Долинської міської ради за телефоном (05234) 2 06 80 або безпосередньо за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь