Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 27.02.2024 11:26
Кількість переглядів: 86

Інформація щодо процедур закупівель

Фото без опису

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: код 50720000-8 «Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення» (Поточний ремонт внутрішньої системи опалення будівлі Комунального закладу «Ліцей №4 ім. А.С.Макаренка Долинської міської ради» за адресою: вул. Шевченка, 6, м. Долинська, Кропивницького району Кіровоградської області ДК 021:2015: код 50720000-8)

Відкриті торги з особливостями UA-2024-02-26-002210-a

441 174,30 грн. (чотириста сорок одна тисяча сто сімдесят чотири гривні 30 копійок) з ПДВ.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: Надавані послуги Виконавцем повинні відповідати умовам чинного законодавства, нормативно-технічним актам з дотриманням вимог санітарних норм та охорони навколишнього середовища. Учасник під час надання послуг з поточного ремонту відповідає: за достовірність та відповідність заявленим характеристикам матеріалів і комплектуючих; за дотримання правил охорони праці при проведенні робіт;  за своєчасне прибирання робочих місць і вивезення будівельного сміття; за збереження цілісності іншого обладнання, яке знаходиться в зоні виконання поточного ремонту. У складі тендерної пропозиції надати кошторисну документацію, що повинна бути складена відповідно до Кошторисних норм України «Настанова з визначення будівництва» затверджена наказом Міністерства розвитку громад на території України від 01.11.2021р № 281 у програмному комплексі АВК-5 або іншому програмному комплексі по випуску кошторисів.

Учасник надає гарантії якості на надані послуги (виконані роботи) не менше як 3 роки, про що учасником надається гарантійний лист.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі на 2024 р.: Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного обрахованих обсягів поточного ремонту внутрішньої системи опалення будівлі Комунального закладу «Ліцей №4 ім. А.С.Макаренка Долинської міської ради» за адресою: вул. Шевченка, 6, м. Долинська, Кропивницького району Кіровоградської області. Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана ціна визначена на основі проведених кошторисних розрахунків з урахування середніх цін на матеріали та послуги, що склались станом на день оголошення закупівлі на основі діючих будівельних норм та з урахуванням наявного фінансування. Очікувана вартість визначена у відповідності до Настанови з визначення вартості будівництва та складає 441 174,30 грн. (чотириста сорок одна тисяча сто сімдесят чотири гривні 30 копійок) з ПДВ. Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі відповідає розрахунку видатків до кошторису управління освіти, молоді та спорту Долинської міської ради на 2024 рік

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь