Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

15 січня 2024 року відбулося засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Долинській міській раді.

Дата: 17.01.2024 10:30
Кількість переглядів: 193

Фото без опису   Фото без опису

15 січня 2024 року відбулося засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Долинській міській раді. Засідання проводив заступник голови Координаційної ради, керівник громадської організації «Районна спілка воїнів – учасників антитерористичної операції Долинського району «Захисник».

Присутні були ознайомлені з основними завданнями Координаційної ради відповідно до Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», Положенням про Координаційну з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Долинській міській раді, затверджене розпорядженням Долинського міського голови від 04 вересня 2023 року № 316, та іншими законодавчими актами із зазначеного питання.

Основною метою діяльності Координаційної ради є консолідація громадянського суспільства, утвердження національних цінностей, ідей демократії, верховенства права, прав людини, добробуту та здорового способу життя, укріплення національної безпеки та оборони держави, відповідальне ставлення громадян до своїх громадянських обов'язків, а також усвідомлення того, що носієм суверенітету та єдиним джерелом влади в Україні є український народ, який разом та в особі кожного громадянина відповідальний за майбутнє України.

На розгляд присутніх був наданий План роботи Координаційної ради на 2024 рік та План заходів щодо утвердження української національної та громадянської ідентичності. Члени Координаційної ради взяли участь у обговорені щодо Плану роботи, Плану заходів на 2024 рік, залучення підпорядкованих закладів, установ та організацій Долинської міської ради до впровадження Плану заходів, внесли пропозиції щодо включення окремих заходів до плану за відповідними напрямками роботи.

За підсумками засідання затверджений План роботи Координаційної ради на 2024 рік та затверджений План заходів щодо утвердження української національної та громадянської ідентичності.

 

ПРОТОКОЛ №1 засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Долинській міській раді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь