Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 05.01.2024 13:52
Кількість переглядів: 93

Інформація щодо процедур закупівель

Фото без опису

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: 98370000-7 — Поховальні та супутні послуги (Послуги з поховання загиблих (померлих) осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях або забезпечували здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії ДК 021:2015: 98371000-4

Відкриті торги з особливостями  UA-2024-01-05-002265-a

 

500 000,00 грн. (П’ятсот тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ

Ритуальні послуги мають бути надані належної якості та відповідати встановленим чинним законодавством України нормам, характеристикам, правилам, тощо із застосуванням заходів захисту довкілля. Якість наданих послуг повинна відповідати вимогам Закону України «Про поховання та похоронну справу» від 10.07.2003 № 1102-IV, зі змінами та доповненнями, ДСТУ, ТУ, гігієнічним вимогам до перевезення відповідно до Державних санітарних правил, іншими діючим стандартам і правил. При наданні послуг має бути забезпечене виконання необхідних заходів з техніки безпеки, пожежної безпеки, охорони праці, заходи щодо захисту довкілля (не допускати розливу нафтопродуктів, мастил та інших хімічних речовин на ґрунт, асфальтоване покриття; під час експлуатації автотранспорту викид відпрацьованих газів не повинен перевищувати допустимі норми; не допускати складування сміття у несанкціонованих місцях; компенсувати шкоду, заподіяну в разі забруднення або іншого негативного впливу на природне середовище, тощо). Транспортні засоби та обладнання мають мати регулярну санітарну обробку, згідно діючих норм.

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку передбаченої примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами) та очікувана вартість предмета закупівлі складає 500 000,00 грн. (П’ятсот тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі попередніх розрахунків з урахуванням запланованих поточних завдань замовника на 2024 рік. Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку України на 2024 рік. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь