Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ЗВІТ депутатів Долинської міської ради депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу» за 2023 рік

Дата: 05.01.2024 10:56
Кількість переглядів: 73

 

ЗВІТ

депутатів Долинської міської ради

депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу» за 2023 рік

Фото без опису

           До складу Долинської міської ради восьмого скликання ми були обрані на місцевих виборах 2020 року від ПП «СЛУГА НАРОДУ». З початку своєї роботи в депутатському корпусі в своїй діяльності керуємось Конституцією України, Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Долинської міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради. Фракція налічує десять осіб голова фракції Кушніренко Олена Іванівна, рішенням сесії міської ради нас було обрано членами постійних комісії. А саме:

Постійна комісія міської ради з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку:

КУШНІРЕНКО Олена Іванівна – голова комісії;

ПИЛИПЕЦЬ Інна Володимирівна – член комісії;

ТАРГОНІЙ Сергій Костянтинович – член комісії.

Постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг:

БОНДАРЕНКО Ірина Петрівна – член комісії;

ЧИПУЛА Євгеній Георгійович – член комісії.

Постійна комісія міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення:

РОМАНЧЕНКО Тетяна Олександрівна – голова комісії;

ФОМІЧОВА Оксана Леонідівна – член комісії;

КАРАБАНОВА Дарина Володимирівна – член комісії;

Постійна комісія міської ради з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, екології та охорони довкілля:

КОЛЄСНІК Володимир Юрійович– голова комісії;

КУБАСОВ Ігор Юрійович – член комісії;

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутатів міської ради, вважаємо участь у пленарних засіданнях міської ради та роботу в постійних комісіях, тому під час виконання депутатських обов’язків нами відвідано всі засідання та підтримано рішення, обговорені на засіданнях постійних комісій.

Протягом звітного періоду депутатами були проведено прийоми, зустрічі з громадянами виборчих округів, на яких вирішувалися скарги та заяви громадян чи спрямовувалися для вирішення до інших відповідних органів та установ.

Бондаренко Ірина Петрівна отримано 27 усних заяв (щодо отримання виплат, отримання довідок ВПО, пенсійного забезпечення, медичного обслуговування, постановки на облік в центр зайнятості, допомога ВПО продуктами харчування, постільною білизною, предметами побуту та ін.), вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ. Працювала в складі постійно діючої топонімічної комісії підтримувала повернення історичної справедливості – перейменування вулиць громади.

Карабанова Дарина Володимирівна отримано  23 усних заяв  (щодо надання допомоги продуктами харчування громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомоги військовим, допомога ВПО з пошуками житла), неодноразово особисто закривала звернення, інші спрямовувала для вирішення до інших органів та установ. Активно займається розвитком молодіжного руху та розбудовою молодіжної політики в громаді.

Колєснік Володимир Юрійович прийнято 34 громадянина, отримано     усні заяви  (щодо ремонт прибудинкових територій та доріг, ремонту зливної каналізації, освітлення територій, ремонт мереж водопостачання та покрівель, видалення аварійних дерев та ін.),  вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ. Приймав участь у забезпеченні критичної інфраструктури громади альтернативними видами живлення.

Кубасов Ігор Юрійович прийнято 50 громадян, отримано усні заяви  (щодо освітлення вулиць, приватизації квартир,  придбання автомобіля для ЗСУ та запасних частин, отримання у пожертву квартир сім’ям загиблих воїнів, спадкування майна після учасників бойових дій визнаних безвісно відсутніх), вирішено особисто депутатом.

Кушніренко Олена Іванівна прийнято 39 громадян, отримано усні заяви  (щодо забезпечення ходунами та милицями, видалення аварійного дерева на подвір’ї, забезпечення дровами, надання допомоги продуктами харчування, одягом та засобами гігієни  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомога військовим, вивіз сміття та ін.), вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ.

Пилипець Інна Володимирівна проводила зустрічі  громадян, отримано усні заяви (щодо ремонту кладки, надання допомоги на лікування, ремонт даху школи, заміну вуличних ліхтарів, ремонту доріг), вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ.

Романченко Тетяна Олександрівна прийнято 24 громадян, отримано усні заяви (щодо забезпечення ходунами та милицями, ремонту аварійної дільниці, надання допомоги продуктами харчування, одягом та засобами гігієни  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомога військовим), вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ.

Таргоній Сергій Костянтинович проводив зустрічі  громадян, отримано усні заяви (щодо освітлення вулиць, надання допомоги продуктами, засобами гігієни, ліками  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомога військовим), вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ.

 Чипула Євгеній Георгійович проводив зустрічі  громадян, отримано усні заяви (щодо освітлення вулиць, надання допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, покращення якості питної води, допомога військовим), вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ.

Фомічова Оксана Леонідівна прийнято 18 громадян, отримано усні заяви  (щодо придбання шкільного приладдя, функціонування укриттів, аварійного дерева на території закладу, допомога військовим та ін.), вирішено особисто депутатом та за потреби спрямовано для вирішення до інших органів та установ. Активно впроваджую заходи щодо забезпечення якісного функціонування та розвитку освіти.

За звітний період протягом виконання депутатських повноважень намагаємось активно сприяти вирішенню соціальних та інших проблем жителів громади, спілкуємось з виборцями. Активно долучаємось до розробки проектів та підтримуємо їх, зокрема з: програми підтримки учасників бойових дій, ветеранів війни, Захисників і Захисниць України та членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України Долинської міської територіальної громади, функціонування укриттів та забезпечення їх резервним живленням, виділення квартир для військовослужбовців та родин загиблих військовослужбовців, матеріальна допомога військовим, матеріально-технічне забезпечення військових частин,  налагодження та ремонт систем теплопостачання та водопостачання, виділення матеріальної допомоги на лікування, оперативне втручання, гемодіаліз, ремонт покрівель будинків, облаштування та ремонти освітніх та медичних закладів, ремонти доріг, забезпечення безпеки жителів громади та інші. Беремо участь у заходах та акціях, допомагаємо у забезпеченні «ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ».

Допомога переміщеним особам, займались забезпеченням продуктами харчування, ліків, засобів гігієни, одягу,  допомога в їхньому розселенні, забезпеченні житла, організації харчування та працевлаштуванні. Постійна допомога на підтримку Збройних Сил України зокрема: забезпечення ЗСУ та ТРО паливно-мастильними  матеріалами, брали участь у купівлі автівок, старлінк, мавіків, радіостанцій, тепловізорів, запасних частин для автомобілів, засобів особистого користування та інше. Надавалася допомога ЗСУ в вигляді інструментів і будівельних матеріалів для можливості військовослужбовцям виконувати бойові завдання. Організація гарячого харчування для роти охорони, ЗСУ, ТрО. Плетення маскувальних сіток, виготовлення тушонки, збір та передача військовослужбовцям продуктів харчування, засобів гігієни, спальників, ковдр, ліків та інше.

Вважаємо складовою у здійсненні депутатської діяльності роботу з людьми всіх категорій, забезпечення своєчасного вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин і внесення своїх пропозицій до відповідних органів щодо їх усунення.

 

 

Голова фракції  Олена КУШНІРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь