Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Захист Вітчизни – конституційний обов’язок кожного громадянина

Дата: 06.12.2023 16:20
Кількість переглядів: 170

Захист Вітчизни – конституційний обов’язок кожного громадянина

Фото без опису

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Напередодні відзначення Дня збройних сил України, Кропивницьким районним сектором №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області спільно з начальником другого відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Всеволодом Волошенюком, з метою національно-патріотичного виховання для осіб, які перебувають на обліку сектору, було  проведено лекцію на тему «Захист Вітчизни – конституційний обов’язок кожного громадянина».

Підполковник Всеволод Волошенюк розповів, що захисники нашої вітчизни, це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України. Довів присутнім про порядок постановки на облік в ТЦК під час дії воєнного стану, переваги військової служби за контрактом, про соціальне  та матеріальне забезпечення військовослужбовців, можливість підписати контракт після погашення судимості. 

На жаль, до нашої неньки-України прийшла страшна війна. Тисячі українців покинули всі свої справи, відмовились від затишку і сімейного тепла та пішли боронити рідну землю. 

 

Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Руслан Кулакевич,

Кропивницький районний сектор №3

філії  Центру пробації в Кіровоградській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь