Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про розроблення проекту містобудівної документації

Дата: 30.11.2023 10:40
Кількість переглядів: 154

ПОВІДОМЛЕННЯ

Фото без опису

про розроблення проекту містобудівної документації:

«Детальний план території ділянки між будівлями                                         по вул. Нова, 25, та вул. Соборності України, 70, м. Долинська, Кропивницького району, Кіровоградської області»

ДП Соборності 70 Проектний план    ДП Соборності 70 План існуючого використання

 ДП ПЗ Долинська Соборності 70 Видання (1)   ДП Долинська Соборності 70 Схема транспортної мобільності

 ДП Долинська Соборності 70 Схема розташування   ДП Долинська Соборності 70 Схема інженерної підготовки  

ДП Долинська Соборності 70 Схема інженерного забезпечення

 

Відповідно до статей 19 та 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та рішення Долинської міської ради                                 від 12.05.2023 року № 4391 «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території ділянки між будівлями по вул.Нова, 25, та вул.Соборності України, 70, м.Долинська» розробляється Детальний план території ділянки між будівлями по вул.Нова, 25, та вул.Соборності України, 70, м.Долинська.

Замовником розроблення детального плану території є Долинська міська рада Кропивницького району Кіровоградської області.

Розробником містобудівної документації є Товариство з обмеженою відповідальністю виробниче підприємство «Зодчий-Р», м. Кропивницький.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації: «Детальний план території ділянки між будівлями по вул.Нова, 25, та вул.Соборності України, 70, м.Долинська» можливо з 30 листопада по                      30 грудня 2023 року з понеділка по п’ятницю з 9 до 12 години у відділі житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради (далі - відділ) за адресою: вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10. та на офіційному веб-сайті Долинської міської ради.

Надання пропозицій (зауважень) в рамках громадського обговорення детального плану території розпочинається не раніше ніж через 1 робочий день після публікації інформаційного повідомлення та тривають не менше       30 днів у форматі:

особистого звернення жителів Долинської міської територіальної громади до відділу: вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10;

письмового звернення жителів Долинської міської територіальної громади на електронну адресу Долинської міської ради: dolmiskrada@ukr.net, або відділу: dolinska_jkg@ukr.net.

Контактні особи:

- начальник відділу – Багнюк Андрій Вікторович; тел. (099) 552 67 80;

- заступник начальника відділу – Половенко Сергій Сергійович,                            тел. (099) 365 71 87.

Зауваження та пропозиції приймаються з понеділка по п’ятницю з 09:00 год. по 12:00 год. до 30 грудня 2023 року включно.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови даної території населеного пункту та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь