Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 17.10.2023 15:22
Кількість переглядів: 119

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Долинська міська рада Кіровоградська область (далі - Долинська міська рада) повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі - Заява) документу державного планування “Програма економічного і соціального розвитку Долинської міської територіальної громади на 2024 рік” (далі - ДДП).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП - Долинська міська рада.

Дата початку процедури громадського обговорення  18 жовтня 2023 р.  Термін процедури громадського обговорення – 10 днів від дати початку,  тобто з 18.10.23 р. по 28.10.23 р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових пропозицій та через Єдиний реєстр стратегічної екологічної оцінки - https://eco.gov.ua/categories/e-seo.

Орган, від якого можна отримати інформацію про проект  документу державного планування та екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування  - Долинська міська рада.

Із Заявою можливо ознайомитися на офіційному сайті  Долинської міської ради Кіровоградська область  - https://dolynsca-gromada.gov.ua/, в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки, а також у приміщенні Долинської міської ради Кіровоградської області, 28500, Кіровоградська область, м.Долинська, вул. Соборності України,28.

Орган, до якого подаються зауваження - Долинська міська рада Кіровоградська область (далі Долинська міськрада), 28500, Кіровоградська область, м.Долинська, вул. Соборності України,28.

Строки подання зауважень і пропозицій – 10 днів з дня наступного після оприлюднення заяви в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки, тобто з 18.10.2023 р. по 28.10.2023 р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –  Департамент екології та природних ресурсів Кіровоградської ОДА - https://ekolog.kr-admin.gov.ua/?fbclid=IwAR2lbiDagk5OjK-YL2lYW-0sn3Uu1ymJuWSJWiDTx0EdLF0qlZVooYuEPuU та Долинська міська рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь