Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про розроблення проекту містобудівної документації: «Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування ж

Дата: 03.08.2023 14:41
Кількість переглядів: 433

ПОВІДОМЛЕННЯ

про розроблення проекту містобудівної документації: «Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд».

Фото без опису

Відповідно до статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та за рішення Долинської міської ради від 17.03.2023 № 4252 «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території в районі вул. Лесі Українки м.Долинська» розробляється Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

Замовником розроблення детального плану території на земельну ділянку по вулиці Нова в місті Долинська є Долинська міська рада Кропивницького району Кіровоградської області.

Розробником містобудівної документації є ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРЕАЛ – ПРОЕКТ», м. Кропивницький.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації: «Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд» можна з 04 серпня по 04 вересня 2023 року з понеділка по п’ятницю з 9 до 12 години у відділі житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради за адресою: вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10.

Надання пропозицій (зауважень) в рамках громадського обговорення детального плану території розпочинається не раніше ніж через 1 робочий день після публікації інформаційного повідомлення та тривають не менше 30 днів у форматі:

особистого звернення жителів Долинської міської територіальної громади до відділу житлово-комунального господарства,комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради:                         вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10, або за телефоном (099) 552 67 80.

письмового звернення жителів Долинської міської територіальної громади на електронну адресу Долинської міської ради:    dolmiskrada@ukr.net, або відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради: dolinska_jkg@ukr.net.

Контактні особи:

- начальник відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради – Багнюк Андрій Вікторович.

Зауваження та пропозиції приймаються з понеділка по п’ятницю з 09:00 по 12:00 до 04 вересня 2023 року включно.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови даної території населеного пункту та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Долинська_ПЗ

Долинська_схема розташування

Долинська_схема сучасного використання

Долинська_проєктний план

Долинська_функціональне зонування

Долинська_Інженерне забезпечення

Долинська_Інженерна підготовка

Долинська_цивільний захист

Долинська_червоні лінії

Долинська_профілі

Долинська_землеустрій і землекориствання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь