Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про розроблення проекту містобудівної документації: «Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування ж

Дата: 03.08.2023 14:41
Кількість переглядів: 455

ПОВІДОМЛЕННЯ

про розроблення проекту містобудівної документації: «Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд».

Фото без опису

Відповідно до статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та за рішення Долинської міської ради від 17.03.2023 № 4252 «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території в районі вул. Лесі Українки м.Долинська» розробляється Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

Замовником розроблення детального плану території на земельну ділянку по вулиці Нова в місті Долинська є Долинська міська рада Кропивницького району Кіровоградської області.

Розробником містобудівної документації є ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРЕАЛ – ПРОЕКТ», м. Кропивницький.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації: «Детальний план території в районі вул. Лесі Українки м. Долинська Кропивницького району Кіровоградської області з метою формування земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд» можна з 04 серпня по 04 вересня 2023 року з понеділка по п’ятницю з 9 до 12 години у відділі житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради за адресою: вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10.

Надання пропозицій (зауважень) в рамках громадського обговорення детального плану території розпочинається не раніше ніж через 1 робочий день після публікації інформаційного повідомлення та тривають не менше 30 днів у форматі:

особистого звернення жителів Долинської міської територіальної громади до відділу житлово-комунального господарства,комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради:                         вул. Соборності України, 28, м. Долинська, каб. № 1.10, або за телефоном (099) 552 67 80.

письмового звернення жителів Долинської міської територіальної громади на електронну адресу Долинської міської ради:    dolmiskrada@ukr.net, або відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради: dolinska_jkg@ukr.net.

Контактні особи:

- начальник відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, благоустрою, містобудування, архітектури та капітального будівництва Долинської міської ради – Багнюк Андрій Вікторович.

Зауваження та пропозиції приймаються з понеділка по п’ятницю з 09:00 по 12:00 до 04 вересня 2023 року включно.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови даної території населеного пункту та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Долинська_ПЗ

Долинська_схема розташування

Долинська_схема сучасного використання

Долинська_проєктний план

Долинська_функціональне зонування

Долинська_Інженерне забезпечення

Долинська_Інженерна підготовка

Долинська_цивільний захист

Долинська_червоні лінії

Долинська_профілі

Долинська_землеустрій і землекориствання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь