Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Повідомлення про проведення установчих зборів

Дата: 10.07.2023 12:01
Кількість переглядів: 174

Фото без описуРозпорядження 178

Заява

Інформаця

Повідомлення про проведення установчих зборів

до складу Молодіжної ради при Долинській міській раді

 

Дата: 11 серпня 2023 року

Час: 09 година

Місце: м. Долинська вул. Центральна 139 КЗ «ЦДЮТ Долинської міської ради»

Порядок проведення установчих зборів:

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява               у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства, загальноосвітнього навчального закладу                   або закладу вищої освіти.

До заяви додаються:

прийняте у порядку, встановленому установчими документами організації, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради;

біографічна довідка делегованого представника із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи;

інформація про отримання володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних.

та інші документи, які можуть додатково охарактеризувати кандидата         (за бажанням).

Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється                              за 30 календарних днів до їх проведення.

У разі виявлення невідповідності документів, поданих інститутом громадянського суспільства, вимогам даного Положення, ініціативна група не пізніше ніж за 15 календарних днів до проведення установчих зборів у письмовій та в електронній формі інформує про це інститут громадянського суспільства з пропозицією щодо усунення таких невідповідностей протягом семи календарних днів.

За результатами перевірки документів, поданих інститутами громадянського суспільства, ініціативна група складає за сім календарних днів до проведення установчих зборів список кандидатів до складу Молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах, та список представників, яким відмовлено в участі в установчих зборах, із зазначенням підстави для відмови.

Підставами для відмови представнику в участі в установчих зборах є:

невідповідність документів, поданих за вимогами Положення;

неусунення невідповідності поданих документів зазначеним вимогам              у строк визначений даним Положенням;

невідповідність вимогам, установленим пунктом 8 Положення;

недостовірність інформації, що міститься в документах, поданих для участі в установчих зборах;

відмова від участі в установчих зборах шляхом надсилання до голови ініціативної групи офіційного листа за підписом уповноваженої особи керівного органу інституту громадянського суспільства, закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу.

Список кандидатів до складу Молодіжної ради, які братимуть участь                в установчих зборах, та список представників, яким відмовлено в участі                    в установчих зборах, із зазначенням підстави для відмови, біографічні довідки делегованих ними представників, а також уточнена інформація про дату, час       та місце проведення установчих зборів, оприлюднюються не пізніше ніж за три робочих дні до проведення установчих зборів на офіційному власному                веб-сайті Долинської міської ради.

Під час проведення установчих зборів, які відкриває уповноважений представник ініціативної групи, з числа кандидатів до нового складу Молодіжної ради обирається лічильна комісія, голова, секретар установчих зборів, а також обирається новий склад Молодіжної ради, який затверджується більшістю голосів від загального складу ініціативної групи.

Рішення установчих зборів оформлюється протоколом, який складається протягом трьох робочих днів з моменту проведення установчих зборів, підписується головою та секретарем установчих зборів і подається Долинській міські раді.

Долинська міська рада оприлюднює протокол установчих зборів                      на офіційному власному веб-сайті або в інший прийнятний спосіб протягом трьох робочих днів з моменту його надходження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь