Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

02 червня 2023 року у залі засідань міської ради відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Дата: 05.06.2023 15:47
Кількість переглядів: 120

02 червня 2023 року у залі засідань міської ради відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Фото без опису   Фото без опису

На розгляд комісії було винесення питання "Про забезпечення готовності об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням".

Всі балансоутримувачі захисних споруд цивільного захисту проінформували про стану готовності до використання за призначенням об’єктів захисних споруд цивільного захисту.

За результатами вищезазначеної комісії були винесенні протокольні рішення, а саме:

балансоутримувачам захисних споруд цивільного захистку громади та виконавчим органам міської  ради доручено забезпечити належне утримання у постійній готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту (протирадіаційних укриттів, найпростіших укриттів);

завершити роботу щодо встановлення табличок у місцях розташування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту;

забезпечити дієвий контроль за станом захисних споруд цивільного захисту та безперешкодним доступом до них, проведення систематичних оперативних перевірок укриттів, у тому числі в нічний час, за участі працівників Головного управління ДСНС України в області та Головного управління Національної поліції в області;

забезпечити негайне реагування на скарги громадян з питань укриття населення, телефони відповідних чергових служб розмістити в медіа;

у разі отримання скарг від громадян щодо порушення вимог нормативно-правових актів з питань функціонування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, у тому числі щодо безперешкодного доступу населення до таких об’єктів, забезпечити невідкладне проведення оперативних перевірок зазначених у зверненнях порушень та у разі підтвердження відповідних фактів негайно вживати дієвих заходів стосовно усунення цих порушень.

Також, управлінню освіти, молоді та спорту міської ради та керівникам навчальних закладів громади доручено забезпечити безперешкодний цілодобовий доступ населення до захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться в навчальних закладах та ін.

Дане питання постійно перебуває на контролі у балансоутримувачів захисних споруд цивільного захисту, виконавчих органів міської ради, Головного управління ДСНС України в області та Головного управління Національної поліції в області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь