Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Наші права – щасливе дитинство

Дата: 02.06.2023 11:20
Кількість переглядів: 118

Наші права – щасливе дитинство

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято дитинства, захисту життя, здоров'я і прав дітей. Головними цілями відзначення цього дня є заохочення миру, братерства і взаєморозуміння між дітьми; закликати батьків, державні, урядові та неурядові організації захищати права і свободи дітей.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей 31 травня 2023 року Кропивницьким районним сектором №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області спільно з службою у справах дітей Долинської міської ради, Долинським бюро правової допомоги Кропивницького місцевого центру з питання безоплатної вторинної правової допомоги, для дітей, які перебувають у конфлікті з законом проведено годину патріотизму «Діти – майбутнє України». Для дітей була проведена бесіда «Наші права – щасливе дитинство».

В рамках заходу дітям було роз’яснено, що вони не залишилися на одинці зі своїми проблемами. Державними організаціями та органами місцевого самоврядування створенні відповідні служби, з метою забезпечення прав дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, повноцінне дозвілля та відпочинок, сприянню у наданні їм відповідних можливостей для цього, захист від фізичного та психічного насильства.

І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

 

Руслан Кулакевич,

Кропивницький районний сектор №3

філії  Центру пробації в Кіровоградській області

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь