Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Застосування нейронних мереж у дизайні: від теорії до практики

Дата: 29.05.2023 09:18
Кількість переглядів: 40

Застосування нейронних мереж у дизайні: від теорії до практики

         Ви захоплюєтеся дизайном та, водночас, інноваціями? Маєте безліч креативних задумів? Ви адепт ідеї поєднання науки та творчості? Будьте в тренді і навчіться користуватися сучасним інструментом для роботи у дизайні, який наразі став мейнстримом. Мова йде про нейромережі.

Уже 29 травня 2023 року Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти Державної служба зайнятості розпочинає курси цільового призначення за навчальною програмою: «Застосування нейронних мереж у дизайні: від теорії до практики».

         Що таке нейромережа, як працює, і навіщо вона потрібна? Ці та інші питання розкриють висококласні викладачі центру професійно-технічної освіти.

         Яка необхідність у вивченні нейромереж? Нагальна! Адже, штучний інтелект хоча все ще не може замінити креаторів, але може дуже допомогти їм в роботі. Тому нині знати можливості технологій і вміти їх застосовувати – це  конкурентна перевага для дизайнерів.

         Бажаєте створювати візуальний креатив, застосувавши генератор нових можливостей – нейромережі? Навчайтеся! З новими знаннями високоякісний контент буде створюватись швидше і простіше, ніж будь-коли раніше.

Здобувайте й інші професії на базі  Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служба зайнятості, інформація в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/gzcph

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь