Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Як отримати допомогу на розвиток бізнесу?

Дата: 27.04.2023 19:27
Кількість переглядів: 116

 

27 квітня 2023 року в залі засідань міської ради відбулась інтерактивна зустріч підприємців Долинської міської територіальної громади з представниками Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області та Долинського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на тему «Як отримати допомогу на розвиток бізнесу?»

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Директорка фонду Ольга Ковальова-Алокілі презентувала активному підприємництву та початківцям, які тільки мріють започаткувати власну справу, різні варіанти фінансової підтримки, зокрема гранти, поворотні та безповоротні фінансові допомоги, інвестиційні проєкти. Було висвітлено особливості кожного варіанту та розглянуто їх переваги та недоліки.

Окрему увагу було приділено державній грантовій програмі «ЄРобота». Ця програма, започаткована Урядом України в минулому році, є одною з найбільш доступних та ефективних видів фінансової підтримки для стартапів та діючого бізнесу. Вона дозволяє залучати безповоротні та безвідсоткові кошти, що в сучасних умовах є дієвим стимулюючим інструментом.

Для отримання фінансової допомоги на розвиток бізнесу або для отримання консультацій   можна звернутись безпосередньо до Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області за адресою            м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84, кімн. 417, 419 або за тел. (0522) 24-08-86, 050 224 08 86, email:  rfpp@email.ua.

Також, щоб бути в курсі новин щодо розвитку підприємництва в регіоні можна долучитися до Телеграм-каналу Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області  https://t.me/pidpriem_gue_kr_ua  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь