Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 27.04.2023 09:21
Кількість переглядів: 182

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристики

 предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: 34110000-1 — Легкові автомобілі (Легковий автомобіль спеціалізованого призначення на базі RENAULT хетчбек – В  (або еквівалент) ДК 021:2015: 34114000-9; Легковий автомобіль спеціалізованого призначення на базі  DAEWOO cедан -  В  легковий (або еквівалент) ДК 021:2015: ДК 021:2015: 34111200-0)

 

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-04-25-006571-a

 

250 000,00 грн. (Двісті п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

  Легковий автомобіль спеціалізованого призначення на базі RENAULT хетчбек – В  (або еквівалент)                           ДК 021:2015: 34114000-9

Тип  кузова хетчбек – В спеціалізований  легковий учбовий

Повна маса 1745

Маса без навантаження 1314

Категорія М1

Об’єм двигуна  1794

Тип палива  S

Колір білий або сірий, або сріблястий тощо

Рік випуску  не раніше 1997 року

Об’єм паливного бака (л.) не менше 38

Антиблокувальна система гальм Обов’язкова наявність

Система електронного розподілу гальмівних зусиль Обов’язкова наявність

Електронна система автомобіля  курсової стабілізації Не обов’язкова наявність

Система допомоги водію при старті на підйомі Не обов’язкова наявність

Фронтальна подушка безпеки водія Не обов’язкова

Кондиціонер Не обов’язково

Центральний замок з дистанційним управлінням Не обов’язкова

Підсилювач керма Не обов’язкова

Електросклопідіймачі передніх вікон Не обов’язкова

Електричне регулювання та заднього виду підігрів дзеркал Не обов’язкова

Повнорозмірне запасне колесо Не ообов’язкова

Еко-режим Не обов’язкова

Для спеціального проводження навчання - Автомобіль учбовий,  встановлені дублюючі механічні механізми  керування та гальмівної системи. Оснащений дзеркалами заднього виду

Камера заднього виду Не обов’язкова

Легковий автомобіль спеціалізованого призначення на базі  DAEWOO cедан -  В  легковий (або еквівалент) ДК 021:2015: ДК 021:2015: 34111200-0

Тип  кузова cедан -  В спеціалізований  легковий учбовий

Повна маса 1450

Маса без навантаження 1030

Категорія М1

Об’єм двигуна  1500

Тип палива  S

Колір білий або сірий, або сріблястий тощо

Рік випуску  не раніше 2023 року

Об’єм паливного бака (л.) не менше 38

Антиблокувальна система гальм Не обов’язкова

Система електронного розподілу гальмівних зусиль Не обов’язкова

Електронна система автомобіля  курсової стабілізації Не обов’язкова

Система допомоги водію при старті на підйомі Не обов’язкова

Фронтальна подушка безпеки водія Не обов’язкова

Кондиціонер Не обов’язковий

Центральний замок з дистанційним управлінням Не обов’язковий

Підсилювач керма Не обов’язковий

Електросклопідіймачі передніх вікон Обов’язкова наявність

Електричне регулювання та заднього виду підігрів дзеркал Не обов’язкова

Повнорозмірне запасне колесо Обов’язкова наявність

Еко-режим Обов’язкова наявність

Додаткове обладнання: Учбовий з встановленими дублюючими механічними органами керування та гальмівної системи також дзеркалами заднього виду для спеціалізації проведення навчання

Камера заднього виду Не обов’язкова

Характеристики товару:

Для спеціального проводження навчання - Автомобіль учбовий,  встановлені дублюючі механічні механізми  керування та гальмівної системи. Оснащений дзеркалами заднього виду

Товар повинен бути придатний для цілей, для яких товар такого роду звичайно використовується. Товар повинен бути виготовлений у відповідності зі стандартами, що діють на території України, затвердженими на даний вид Товару. Товар не повинен мати дефектів, пов’язаних з матеріалами та роботою по його виготовленню, які виявляються в результаті дії або упущення виробника та Постачальника за договором. Товар повинен мати паспорти на Товар, обов’язковими є сертифікати відповідності, сертифікати якості та декларації відповідності, що підтверджують якість Товару. Не допускається поставка виставочних та дослідних зразків Товару.

Автомобіль не має знаходитись під заставою або під арештом та інш.

На товар має надаватися гарантія строком не менше 3 років або 100 000 км. (необхідно надати гарантійний лист у складі пропозиції).

Якість товару має відповідати вимогам ДСТУ та нормативним вимогам із захисту довкілля (відповідати екологічним нормам).

Характеристики запропонованого товару мають бути відповідними або кращими, ніж у технічних вимогах Замовника. Не приймаються пропозиції на товар, який вироблений в країні(ах) до якої(их) застосовуються санкції (персональні, спеціальні, економічні та інші обмежувальні заходи).

На момент поставки додатково надаються сертифікати відповідності на товар або інші документи, які посвідчують якість товару, що є предметом закупівлі та всі інші документи, що потрібні для реєстрації автомобілів.

 

бути не менше 24 місяців з моменту приймання – передачі Товару Замовником, про що Учасник надає у складі пропозиції гарантійний лист. Учасник в складі пропозиції надає гарантійний лист, що при поставці товару передбачає необхідні заходи із захисту довкілля: здійснює діяльність з додержанням вимог екологічної безпеки, правил, нормативів, стандартів що регулюють діяльність учасника в сфері охорони довкілля від забруднення та інших шкідливих впливів; використовує сертифіковані матеріали; в разі необхідності, компенсує шкоду заподіяну забрудненням або іншим негативним впливом на навколишнє середовище.

5. Учасник надає у складі своєї пропозиції довідку у довільній формі в якій зазначається інформація щодо виробника товару, країни виробника.

Учасник повинен надати гарантійний лист, що автомобіль не знаходиться під заставою або під арештом.

4. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати довідку в довільній формі за підписом уповноваженої особи учасника з описом товару; відомості про виробника; з підтвердженням повної відповідності технічних характеристик запропонованого товару з характеристикам замовленого товару та обов′язковим відображенням у таблиці порівняльних характеристик. Всі технічні характеристики запропонованого товару повинні бути не гірші, ніж вказані Замовником.

 

Відповідно до листа Мінекономрозвитку України № 3302-06/29640-06 від 14.09.2016 при визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховувати, зокрема, виходячи з потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо. Разом з тим відносини, що виникають у процесі складання, розгляду, затвердження, виконання бюджетів, звітування про їх виконання та контролю за дотриманням бюджетного законодавства регулює Бюджетний кодекс України. Законом не визначено органів, які уповноважені надавати офіційну інформацію щодо вартості товарів, робіт і послуг та переліку документів, якими замовник має послуговуватись під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі. З огляду на викладене, замовник самостійно визначає очікувану вартість предмета закупівлі, зважаючи на його специфіку, з дотриманням принципів, закріплених у статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі-Закон), та законодавства в цілому.
Замовник самостійно обирає шлях здійснення такого моніторингу, бо дане питання законодавчо не врегульовано. При цьому замовник зважає на принципи здійснення закупівель, закріплені у статті 5 Закону. Закупівлі здійснюють за такими принципами: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія та ефективність; відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; недискримінація учасників; об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій; запобігання корупційним діям і зловживанням. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі середньої ціни на ринку, шляхом моніторингу ринкових цін, комерційних пропозицій на аналогічний товар. Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 No 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Очікувана вартість на закупівлю ДК 021:2015: 34110000-1 — Легкові автомобілі (Легковий автомобіль спеціалізованого призначення на базі
RENAULT хетчбек – В  (або еквівалент) ДК 021:2015: 34114000-9; Легковий автомобіль спеціалізованого призначення на базі  DAEWOO cедан -  В  легковий (або еквівалент) ДК 021:2015: ДК 021:2015: 34111200-0) складає 250 000,00 грн. (Двісті п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь