Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З 24 по 30 квітня 2023 року проводиться Український тиждень імунізації в рамках Європейського тижня імунізації за ініціативою Європейського регіонального бюро ВООЗ.

Дата: 25.04.2023 13:03
Кількість переглядів: 244

З 24 по 30 квітня 2023 року проводиться Український тиждень імунізації в рамках Європейського тижня імунізації за ініціативою Європейського регіонального бюро ВООЗ.

Фото без опису

 Мається на меті привернути увагу спільноти до важливості колективних дій та відповідальності зі зміцнення громадського імунітету та імунітету кожної людини окремо.

В умовах воєнного стану імунізація – чи не найбільш ефективний метод убезпечити себе та своїх дітей від тяжких захворювань та їх наслідків. Здоровʹя українців залишається найважливішим пріоритетом країни, і дотримання Календаря щеплень тому не виняток. Через війну ризики для всіх не вакцинованих дітей і дорослих зростають.

Всі вакцини зареєстровані в Україні, є якісними, ефективними та безпечними. Пропуск вакцинації не означає, що треба розпочинати серію щеплень спочатку. Якщо ви або ваша дитина пропустили якусь із доз щеплення, вкрай важливо надолужити пропущені дози якомога швидше. Незалежно від того, скільки минуло часу, потрібно звернутися до лікаря.

 

 

Завідувач Долинським відділенням Кропивницького районного відділу ДУ "Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"

 

 

 

 

Віра ВАНДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь