Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 23.03.2023 11:55
Кількість переглядів: 213

 

Інформація щодо процедур закупівель

Фото без опису

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України 
від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС - Благоустрій  населених пунктів (придбання дитячих ігрових майданчиків) ДК 021:2015: 37530000-2 — Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (Ігровий комплекс "Корабель" ДК 021:2015: 37535200-9; Гойдалка-балансир ДК 021:2015: 37535100-8; Пісочниця з дерева ДК 021:2015: 37535270-0; Гойдалка на пружині "Машина" ДК 021:2015: 37535100-8; Ігровий комплекс ДК 021:2015: 37535200-9)

Вид та ідентифікатор закупівлі - Відкриті торги з особливостями UA-2023-03-22-011688-a

 

Очікувана вартість предмета закупівлі – 1 800 000,00 грн. (Один мільйон вісімсот тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства. Товар повинен бути новим, не раніше 2023 року випуску, технічно справним, комплектуючі та матеріали - такі, що не були у вживанні. Поставка товару повинна супроводжуватися видатковою накладною, супутньою документацією виробника (настанова щодо експлуатування, сервісна книжка тощо). Доставка товару здійснюється за рахунок Учасника за вказаною Замовником адресу. Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:

№ з/п

Технічні характеристики

Кількість (шт.)

Орієнтоване зображення

1

Ігровий комплекс "Корабель" Дитячий ігровий комплекс (далі - комплекс) виготовлений у стилі вітрильного корабля з двома щоглами та мае наступні технічні характеристики:

 1. Опорний брус для комплексу повинен бути виконаний з клеєного брусу з твердих порід дерева з січенням 100 х 100 мм., та радіально–заокругленими торцями та пропилами по всій довжині з кожної сторони брусу.

2. Комплекс має мати в своєму складі не менше п’яти гірок, при цьому одна з них має бути спіральна (кругова).

3. Прямі гірки, що повинні бути в складі комплексу, має бути виконана  з полірованої нержавіючої сталі товщиною не менш ніж 1,5 мм.; сам спуск гірки повинен мати борти безпеки з вологостійкої фанери (товщина не менше 18 мм.), висотою не менше 100 мм.; ширина спуску між бортами повинна бути не менше 460 мм. Висота стартового майданчика (платформи) для спускання з гірки від рівня землі становить  1,55 метри. Стартова платформа має бути обладнана горизонтальним поручнем з труби (діаметр 33,5 мм. товщина стінки 2,8 мм.). Для безпечного гальмування ділянка ковзання з вертикального положення має переходити в горизонтальне.

4. Спіральна гірка має бути з пластика. По  центу  основою для неї має бути металева труба, радіусом не менше 120 мм

5. Для комфортного підйому комплекс обладнаний дерев’яними сходинками, які повинні мати перила та з’єднані дерев’яними стяжками (товщина дерев’яних елементів не повинна бути менша 40 мм.).

6. Між опорними брусами повинні бути містки, виконані з металевого каркасу (труба не менше: діаметром 42,3 товщина стінки 2,8) з прикріпленими до нього дерев’яними дошками (не менше: 800 х 100 х 40 мм).  

7. Комплекс повинен мати дві щогли. Кожна з них має по дві поперечини, на яких закріплені канати. На верхівці щогли мають бути стилізовані прапорці. Всі елементи щогли (окрім канатів) мають бути з метала. Канат має бути діаметром не менше 16 мм. Всередині канату маю бути металеві троси, оплетені поліетиленом.

8. На комплексі має буди встановлений штурвал (руль), що має вільно обертатись на вісі.

9. По периметру бортів корабля мають бути зроблені стилізовані ілюмінатори (віконця).

10. По периметру виробу має бути захисна огорожа (перила) з металу або фанери.

11. Верхня частина брусів має бути прикрита захисним ковпаком з пластмаси, при цьому метиз кріплення має бути закритий захисним ковпачком.

12. Також комплекс повинен мати: спіральний спуск, який представляє собою дві металеві труби, одна з яких вертикальна, а інша описує кругом неї спіраль з радіусом 0,8м(діаметр труб  42,3 мм. товщина стінки 2,8 мм.)

13. На кормі комплексу має бути майданчик у вигляді трапеції, з трьох сторін огороджений фанерними щитами, в яких зроблені стилізовані вікна.

14. На комплексі відповідно до вимог нормативних документів, повинні бути нанесені: правила з експлуатації ігрового майданчика, телефони екстрених служб та інша необхідна інформація.

15. Конструкція має бути пофарбована фарбою для зовнішніх робіт (акрилова фарба на водній основі, безпечна для використання дітьми (що має сертифікати). Металеві елементи повинні бути покрашені порошковою фарбою. Метизи, що використовуються, повинні бути нержавіючі або оцинковані та мати захисні пластикові стакани та ковпачки.

Розміри виробу : не менше довжина – 13,981 м; не менше ширина – 6,772 м; висота(встановленого) не менше 6,400м.

1 шт

Фото без опису

2

Ігровий комплекс (далі - комплекс) має бути з одинарною гойдалкою мати шведську стінку та одну пряму гірку. Наступні технічні характеристики комплексу:                                                                                                                                                          1.Пряма гірка, повинна бути в складі комплексу, мають бути виконані  з полірованої нержавіючої сталі товщиною не менш ніж 1,5 мм.; сам спуск гірки повинен мати борти безпеки з вологостійкої фанери (товщина не менше 18 мм.), висотою не менше 100 мм.; ширина спуску між бортами повинна бути не менше 460 мм.  Висота стартового майданчика (платформи) для спускання з гірки від рівня землі становить  1,55 метри. Стартова платформа має бути обладнана горизонтальним поручнем з труби (діаметр 33,5 мм. товщина стінки 2,8 мм.). Для безпечного гальмування ділянка ковзання з вертикального положення має переходити в горизонтальне.                                                                                                                   2.Для комфортного підйому комплекс обладнаний дерев’яними сходинками, які повинні мати перила та з’єднані дерев’яними стяжками (товщина дерев’яних елементів не повинна бути менша 40 мм.).                                                                                                                                                 3. Також комплекс повинен мати: спіральний спуск, який представляє собою дві металеві труби, одна з яких вертикальна, а інша описує кругом неї спіраль з радіусом 0,8м (діаметр труб  42,3 мм. товщина стінки 2,8 мм.).                                                                                                                                    4. На комплексі відповідно до вимог нормативних документів, повинні бути нанесені: правила з експлуатації ігрового майданчика, телефони екстрених служб та інша необхідна інформація.

5. Конструкція має бути пофарбована фарбою для зовнішніх робіт (акрилова фарба на водній основі, безпечна для використання дітьми). Металеві елементи повинні бути покрашені порошковою фарбою. Метизи, що використовуються, повинні бути нержавіючі або оцинковані та мати захисні пластикові стакани та ковпачки.

 Довжина: 4430 мм

Ширина: 3555 мм

Висота: 3300 мм

Висота піддону: 1200 мм..

10 шт

Фото без опису

3

Гойдалка на пружині "Машина" Представляє собою сидіння, встановлене на великій металевій пружині (труба -  діаметр 33,5 мм. товщина стінки 2,8 мм). Конструкція має бути пофарбована фарбою для зовнішніх робіт (акрилова фарба на водній основі, безпечна для використання дітьми). Металеві елементи повинні бути покрашені порошковою фарбою.

 Параметри: Довжина - не менше 920мм. Ширина - не менше 410 мм. Висота - не менше 700 мм.

10 шт

Фото без опису

4

Гойдалка-балансир велика. Повинна мати вологостійку фанерну дошку розміром 40 мм., яка кріпиться до металевого каркасу з труби діаметром 60 мм. Має 2 спинки з фанери 15 мм. та 2 металевих поручня (26,8 мм.).

Конструкція має бути пофарбованою фарбою для зовнішніх робіт (акрилова фарба на водній основі, безпечна для використання дітьми). Металеві елементи повинні бути пофарбовані порошковою фарбою. Метизи, що використовуються, повинні бути нержавіючі або оцинковані та мати захисні пластикові стакани та ковпачки.

Довжина не менше 2600 мм

Ширина не менше 550 мм                               

Висота не менше 770 мм

10 шт

Фото без опису

5

Пісочниця з дерева, повина бути виготовлена з екологічно чистого матеріалу і має сертифікат якості і гігієнзаключення. Конструкція має бути пофарбованою фарбою для зовнішніх робіт (акрилова фарба на водній основі, безпечна для використання дітьми).                                                                                                                Параметри (ДхШхВ): Довжина - не менше 150см. Ширина - не менше 150 см. Висота - не менше 34 см.

10 шт

Фото без опису

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати: Товар повинен бути новим та не повинен бути у попередній експлуатації або регенерованим (виготовленим шляхом відновлення Товару, який був у використанні). Товар повинен мати належну тару і упаковку, що дозволяє зберігати всі його якості під час транспортування та зберігання. За пошкодження товару в постачанні, які є наслідком неналежної упаковки, відповідальність несе Постачальник. Упаковка Товару повинна бути виконана таким чином, щоб під час приймання товару можна було переконатися, що товар є новим (що раніше не перебували в використанні у постачальника і (або) у третіх осіб), який не піддавався раніше ремонту, модернізації або відновленню. Упаковка не повинна містити розтинів, вм'ятин, порізів, деформації. У разі поставки неякісного Товару або такого, що не відповідає технічним вимогам до Товару, Постачальник зобов’язується замінити Товар протягом 5-ти робочих днів. Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставити товар відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі - Відповідно до листа Мінекономрозвитку України № 3302-06/29640-06 від 14.09.2016 при визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховувати, зокрема, виходячи з потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо. Разом з тим відносини, що виникають у процесі складання, розгляду, затвердження, виконання бюджетів, звітування про їх виконання та контролю за дотриманням бюджетного законодавства регулює Бюджетний кодекс України. Законом не визначено органів, які уповноважені надавати офіційну інформацію щодо вартості товарів, робіт і послуг та переліку документів, якими замовник має послуговуватись під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі. З огляду на викладене, замовник самостійно визначає очікувану вартість предмета закупівлі, зважаючи на його специфіку, з дотриманням принципів, закріплених у статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі-Закон), та законодавства в цілому.
Замовник самостійно обирає шлях здійснення такого моніторингу, бо дане питання законодавчо не врегульовано. При цьому замовник зважає на принципи здійснення закупівель, закріплені у статті 5 Закону. Закупівлі здійснюють за такими принципами: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія та ефективність; відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; недискримінація учасників; об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій; запобігання корупційним діям і зловживанням. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі середньої ціни на ринку, шляхом моніторингу ринкових цін, комерційних пропозицій на аналогічний товар. Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 No 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель https://prozorro.gov.ua тощо). Очікувана вартість предмета закупівлі товару складає 1 800 000,00 грн. (Один мільйон вісімсот тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь