Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів

Дата: 13.03.2023 09:20
Кількість переглядів: 204

Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 03 грудня 2008 року № 1081, розпорядження міського голови від 06 березня 2023 року №71, Долинська міська рада (далі – організатор) оголошує про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах міста Долинська на такий об’єкт конкурсу: маршрут «Червоний Маяк – Центральний ринок».

Перевезення пасажирів будуть здійснюватися у суботу щотижня.

Початок маршруту о 7 год. 45 хв. Маршрут проходитиме через наступні зупинки: Червоний Маяк-ЕЧ-Залізничний переїзд (магазин «Ятрань»)-Нафтобаза-Клуб Волохіно-Центральний ринок та о 10 год. 45 хв. у зворотному напрямку з Центрального ринку.

Умови перевезень по об’єкту конкурсу у відповідності до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (зі змінами).

З умовами конкурсу та інформацією про об’єкт конкурсу можна ознайомитись у Долинській міській раді за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, каб. 1.9 (відділ житлово-комунального господарства, комунальної власності транспорту, благоустрою містобудування, архітектури та капітального будівництва міської ради).

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі  - 8 квітня 2023 року до 17.15 год.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник-претендент подає документи організатору конкурсу – Долинській міській раді за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, каб 1.7, (режим роботи: понеділок – четвер з 08:00 до 17:15, п’ятниця – з 08:00 до 16:00, перерва – з 12:00 до 13:00, субота та неділя – вихідні дні).

Бланки документів для участі в конкурсі можна отримати з моменту розміщення оголошення на офіційному веб-сайті Долинської міської ради та в газеті «Долинські новини» до 6 квітня 2023 року до 17.15 год. за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, каб. 1.9.

Початок проведення засідання конкурсного комітету 14 квітня 2023 року о 9.00 годині за адресою м. Долинська, вул. Соборності України, 28 (зала засідань, 2 поверх).

Плата за участь у конкурсі не вноситься.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 0506530244, електронна адреса: dolmiskrada_jkg@ukr.net, dolmiskrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь