Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 23.01.2023 16:22
Кількість переглядів: 133

 

Інформація щодо процедур закупівель

Фото без опису

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: 09110000-3 — Тверде паливо (Брикети паливні з відходів рослинної сировини типу «Піні – Кей» (або еквівалент) (Лушпиння соняшнику) ДК 021:2015: 09110000-3)

Відкриті торги з особливостями  UA-2023-01-20-012303-a

 

4 023 853,00 грн. (Чотири мільйона двадцять три тисячі вісімсот п’ятдесят три грн. 00 коп.) з ПДВ

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: Закупівля здійснюється з метою забезпечення опалення закладів освіти Долинської територіальної  громади.  Характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням якості  ДСТУ 7124:2009 Лушпиння соняшникове пресоване гранульоване. Технічні умови.

Технічні характеристики: Загальна волога – не більше ніж 12 %; Зольність – не більше ніж 4 %; Масовав частка загальної сірки -0,23%; Вихід летких речовин  - 75,1%; Нижча теплота згоряння– 3582,69 ккал/кг, нижча теплота згорання – 15 МДж/кг; Щільність -1,21 г/см3; Товщина - від 25 мм до 75 мм; Пакування – мішки 30-35 кг, палета. При цьому його спосіб пакування повинен бути герметичним та таким, що унеможливлює потрапляння вологи в середину, де знаходиться товар; Зовнішній вигляд: Гранули циліндричної форми; Агрегатний стан: Тверда органічна речовина; Колір: Чорний або відтінки чорного; Запах характерний для соняшникового лушпиння без стороннього запаху (затхлості, плісняви, горілого); Масова частка сирої клітковини в перерахунку на абсолютно суху речовину, % від 35,0 до 60,0; Кількість пилу й осипу (механічна міцність), %, не більше ніж 5,0. У зв'язку з відсутністю в Замовника складських приміщень для зберігання річної потреби брикет паливних, одноразова поставка повинна бути не більше 5т на кожний заклад, доставка до кожної закладу Замовника. Періодичність поставки – по потребі. Поставка у мішках в термін не більше ніж  24 години з моменту отримання учасником заявки від замовника. Поставка повинна бути здійснена Постачальником у робочі дні та години Замовника.

 

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2023 рік. Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь