Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ЗВІТ депутатів Долинської міської ради депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу» за 2022 рік

Дата: 11.01.2023 15:30
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

ЗВІТ

депутатів Долинської міської ради

депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу» за 2022 рік

 

           До складу Долинської міської ради восьмого скликання ми були обрані на місцевих виборах 2020 року від ПП «СЛУГА НАРОДУ». З початку своєї роботи в депутатському корпусі в своїй діяльності керуємось Конституцією України, Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Долинської міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради. Фракція налічує десять осіб голова фракції Кушніренко Олена Іванівна, рішенням сесії міської ради нас було обрано членами постійних комісії. А саме:

Постійна комісія міської ради з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку:

КУШНІРЕНКО Олена Іванівна – голова комісії;

ПИЛИПЕЦЬ Інна Володимирівна – член комісії;

ТАРГОНІЙ Сергій Костянтинович – член комісії.

Постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг:

БОНДАРЕНКО Ірина Петрівна – член комісії;

ЧИПУЛА Євгеній Георгійович – член комісії.

Постійна комісія міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення:

РОМАНЧЕНКО Тетяна Олександрівна – голова комісії;

ФОМІЧОВА Оксана Леонідівна – член комісії;

КАРАБАНОВА Дарина Володимирівна – член комісії;

Постійна комісія міської ради з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, екології та охорони довкілля:

КОЛЄСНІК Володимир Юрійович– голова комісії;

КУБАСОВ Ігор Юрійович – член комісії;

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутатів міської ради, вважаємо участь у пленарних засіданнях міської ради та роботу в постійних комісіях, тому під час виконання депутатських обов’язків нами відвідано всі засідання та підтримано рішення, обговорені на засіданнях постійних комісій. Депутатами фракції подано 23 проектів рішень міської ради.

Протягом звітного періоду депутатами були проведено прийоми, зустрічі з громадянами виборчих округів, загалом нами прийнято 200 громадян, на яких вирішувалися скарги та заяви громадян чи спрямовувалися для вирішення до інших відповідних органів та установ.

Бондаренко Ірина Петрівна прийнято 20 громадян, отримано 7 усних заяв та скарг (щодо забезпечення дровами, утримання прибудинкової території, допомога ВПО продуктами харчування, постільною білизною, предметами побуту та ін.), вирішено особисто депутатом 7.

Карабанова Дарина Володимирівна прийнято 20 громадян, отримано   15 усних заяв та скарг (щодо заміни ламп вуличного освітлення, надання допомоги продуктами харчування громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах), вирішено особисто депутатом 5.

Колєснік Володимир Юрійович прийнято 27 громадянин, отримано     27 усних заяв та скарг (щодо видалення аварійного дерева на подвір’ї, ремонт містка через річку, ремонт тротуарного покриття, роз’яснення стосовно державної підтримки та ін.),  вирішено особисто депутатом 27.

Кубасов Ігор Юрійович прийнято 12 громадян, отримано 12 усних заяв та скарг (щодо прибирання вулиці, приватизації квартир, придбання автомобіля для ЗСУ), вирішено особисто депутатом 12.

Кушніренко Олена Іванівна прийнято 28 громадян, отримано 28 усних заяв та скарг (щодо забезпечення ходунами та милицями, ремонту мосту, видалення аварійного дерева на подвір’ї, надання допомоги продуктами харчування, одягом та засобами гігієни  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомога тактичні рукавиці, павербанк та ін.), вирішено особисто депутатом 25.

Пилипець Інна Володимирівна прийнято 8 громадян, отримано 8 усних заяв та скаргу (щодо поточного ремонту містка, поточний ремонт під’їздної дороги до с.Лаврівка, надання допомоги на лікування, впорядкування вулиці від чагарників), вирішено особисто депутатом 3.

Романченко Тетяна Олександрівна прийнято 27 громадян, отримано 27 усних заяв та скарг (щодо забезпечення ходунами та милицями, аварійного дерева на подвір’ї, ремонту аварійної дільниці, надання допомоги продуктами харчування, одягом та засобами гігієни  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах), вирішено особисто депутатом 24.

Таргоній Сергій Костянтинович прийнято 15 громадян, отримано 15 усних  заяв та скарг (щодо освітлення вулиць, надання допомоги засобами гігієни  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах), вирішено особисто депутатом 10.

Чипула Євгеній Георгійович прийнято 32 громадян, отримано 32           усні  заяви та скарг (щодо поліпшення якості дорожнього покриття, покращення якості питної води, надання допомоги засобами гігієни  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах), вирішено особисто депутатом 27.

Фомічова Оксана Леонідівна прийнято 11 громадян, отримано 10 заяв та скарг (щодо придбання шкільної дошки для учнів 5 класу, аварійного дерева на території закладу, працевлаштування у ЗЗСО вчителям із статусом ВПО), з них 1 колективна, вирішено особисто депутатом 8.

За звітний період протягом виконання депутатських повноважень намагаємось активно сприяти вирішенню соціальних та інших проблем жителів громади, спілкуємось з виборцями. Активно долучаємось до розробки проектів та підтримуємо їх, зокрема з: функціонування укриттів в закладах освіти та медицини, забезпечення резервним живленням, виділення квартир для родин військовослужбовців, матеріальна допомога військовим, які брали участь у бойових діях, матеріально-технічне забезпечення військових частин, налагодження та ремонт систем теплопостачання та водопостачання, виділення матеріальної допомоги на лікування, ремонт покрівель будинків, облаштування та ремонти освітніх та медичних закладів, ремонти доріг та інші. Беремо участь у заходах та акціях, допомагаємо у забезпеченні «ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ».

За звітній період зроблено для допомоги ЗСУ, ТрО, ДФТГ, переселенцям, організації гуманітарної допомоги наступне:

Допомога переміщеним особам, займались забезпеченням продуктами харчування, ліків, засобів гігієни, одягу,  допомога в їхньому розселенні, забезпеченні житла, організації харчування та працевлаштуванні.  Брали участь в організації та наданні гуманітарної допомоги продуктами харчування та засобами гігієни, для мешканців деокупованих територій (м.Буча, м.Херсон, м.Бахмут). Постійна допомога на підтримку Збройних Сил України зокрема: забезпечення ЗСУ та ТРО паливно-мастильними  матеріалами, брали участь у купівлі авто, радіостанцій, тепловізорів, запасних частин для автомобілів, засобів особистого користування та інше. Надавалася допомога ЗСУ в вигляді інструментів і будівельних матеріалів для можливості військовослужбовцям виконувати бойові завдання. Організація гарячого харчування для роти охорони, ЗСУ, ТрО. Плетення маскувальних сіток, виготовлення тушонки, збір та передача військовослужбовцям продуктів харчування, засобів гігієни, спальників, ковдр, карематів, палаток, ліків та інше.

Вважаємо складовою у здійсненні депутатської діяльності роботу з людьми всіх категорій, забезпечення своєчасного вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин і внесення своїх пропозицій до відповідних органів щодо їх усунення.

 

 

 

Голова фракції Олена КУШНІРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь