Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформаційна картка соціальної послуги СОЦІАЛЬНИЙ СУПРОВІД СІМЕЙ (ОСІБ), ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 20.01.2022 14:35
Кількість переглядів: 336

Інформаційна картка соціальної послуги

Фото без опису

Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинської міської ради»

 

вулиця Шевченка, будинок 71, м.Долинська

контактні телефони 3-10-01; 0953290227

електронна пошта: tercentr.dol@ukr.net

Прийомні години: понеділок – четвер:  8-00 – 17-00;

п’ятниця:  8-00 – 15-45, обідня перерва з 12-15 – 13-00

 

Назва послуги:    СОЦІАЛЬНИЙ СУПРОВІД СІМЕЙ (ОСІБ), ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

 

Зміст послуги:

комплекс заходів, що передбачає оцінку потреб, визначення шляхів вирішення основних проблем, регулярні зустрічі чи відвідування отримувача послуги з метою моніторингу виконання поставлених завдань, сприяння у отриманні інших послуг, допомогу в усвідомленні значення дій та/або розвиток вміння керувати ними, навчання та розвиток навичок, спрямованих на подолання чи мінімізацію складних життєвих обставин.

 

Форма надання послуги: послуга надається за місцем проживання (перебування) отримувача соціальної послуги або у приміщенні територіального центру.

 

Термін надання послуги: не більше ніж шість місяців. У разі складного випадку тривалість надання послуги може бути продовжено до одного року. Соціальні групи: сім’ї, особи, які перебувають у складних життєвих обставинах, і не можуть самостійно їх подолати.

 

Умови надання послуги: безоплатно за індивідуальним планом.

 

Документи, необхідні для отримання послуги: особисте звернення отримувача послуги, або повідомлення про можливі складні життєві обставини від будь-якого до територіального центру. 

 

Правові підстави для надання соціальної послуги: Закон України «Про соціальні послуги» від 17.01.2019 р,  Державний стандарт соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах (наказ Міністерства соціальної політики України від 31.03.2016 № 318, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22.04.2016 № 621/28751), Статут Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинської міської ради», затверджений рішенням Долинської міської ради від 29 січня 2021 року             № 155.

Підстави для припинення надання послуги: досягнення позитивного результату соціального супроводу, подолання/мінімізація сім’єю (особою) наслідків СЖО, усунення причин та умов, що спричинили такі обставини; закінчення строку дії договору про надання послуги соціального супроводу або порушення умов такого договору; зміна отримувачем соціальної послуги місця проживання чи перебування; письмова відмова отримувача послуги або його законного представника від її надання, якщо така відмова або її наслідки не спричиняють порушення прав і свобод інших осіб, особливо дітей; систематична неучасть отримувача послуги без поважних причин у заходах, передбачених індивідуальним планом соціального супроводу, за винятком ситуації, коли припинення надання послуги спричиняє порушення прав і свобод інших осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь