Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформаційна картка соціальної послуги ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНТЕРЕСІВ

Дата: 20.01.2022 14:33
Кількість переглядів: 201

Інформаційна картка соціальної послуги

Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинської міської ради»

вулиця Шевченка, будинок 71, м.Долинська

контактні телефони 3-10-01; 0953290227

електронна пошта: tercentr.dol@ukr.net

Прийомні години: понеділок – четвер:  8-00 – 17-00;

п’ятниця:  8-00 – 15-45, обідня перерва з 12-15 – 13-00

 

Назва  послуги:   ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНТЕРЕСІВ

 Зміст послуги:  Надання допомоги особам/сім’ям, окремим соціальним групам, які перебувають у складних життєвих обставинах, шляхом здійснення заходів, спрямованих на подолання/пом’якшення складних життєвих обставин, згідно з визначеними потребами. Зміст і обсяг соціальної послуги для кожного її отримувача визначаються залежно від ступеня індивідуальної потреби отримувача соціальної послуги з урахуванням спеціалізації суб’єкта, що надає соціальну послугу, та зазначаються в договорі про надання соціальної послуги.

Форма надання послуги: у приміщенні територіального центру; безпосередньо за місцем фактичного проживання/перебування отримувача соціальної послуги, у тому числі під час здійснення виїзних прийомів.

Термін надання послуги: Строк надання соціальної послуги визначається індивідуально для кожного отримувача залежно від його потреб та узгоджується з отримувачем соціальної послуги та/або його законним представником після комплексного визначення стану індивідуальних потреб і зазначається в договорі про надання соціальної послуги.

Соціальні групи: Особа/сім’я,  окремим соціальним групам, які перебувають у складних життєвих обставинах, спричинених інвалідністю, віком, станом здоров’я, соціальним становищем, життєвими звичками і способом життя, особа, яка постраждала від торгівлі людьми, особа, яка постраждала від насильства у сім’ї, та потребує надання соціальної послуги.

Умови надання соціальної послуги: безоплатно.

Документи, необхідні для отримання послуги: Підставою для отримання соціальної послуги є письмове/усне звернення (заява) отримувача соціальної послуги та/або його законного представника до територіального центру, повідомлення про особу, яка постраждала від насильства в сім’ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

Правові підстави для надання соціальної послуги: Закон України «Про соціальні послуги» від 17.01.2019 р, Державний стандарт соціальної послуги  представництва інтересів, затверджений наказом Міністерства соціальної політики України від 30.12.2015 № 1261 «Про затвердження Державного стандарту соціальної послуги  представництва інтересів», Статут Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Долинської міської ради», затверджений рішенням Долинської міської ради від 29 січня 2021 року № 155.                                                                     

 

Підстави для відмови у наданні соціальної послуги: Територіальний центр може відмовити отримувачеві соціальної послуги в її наданні, якщо за наявних ресурсів він не здатний задовольнити індивідуальні потреби отримувача соціальної послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь